تعجيل در ظهور حضرت مهدي موعود (عج) نياز به عدل و عدالت دارد
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۹۸۸
آيت‌الله مصباح‌يزدي:

تعجيل در ظهور حضرت مهدي موعود (عج) نياز به عدل و عدالت دارد

رئيس موسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني(ره) گفت: تعجيل در ظهور حضرت مهدي موعود (عج) نياز به برقراري نظام عدل و عدالت دارد.

به گزارش «شبکه خبر دانشجو» به نقل از دبيرخانه همايش مهدويت و انتظار، آيت‌الله محمدتقي مصباح‌يزدي صبح امروز در اين همايش كه در حسينيه المهدي مهديشهر برگزار شد، گفت داشت: انسان آفريده شده است تا خليفه خدا روي زمين باشد.

وي با تاكيد بر آشنايي مردم با فلسفه مهدويت افزود: مردم نبايد در خصوص امام زمان(ع) تنها به شناخت اسم و لقب وي بسنده كنند و بايد شناخت عميقي از فلسفه وجود حضرت مهدي موعود (عج) داشته باشند.

رئيس موسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني (ره) با بيان اينكه پس از پيروزي انقلاب اسلامي ميزان تحقيقات و تاليفات در خصوص حضرت امام زمان(عج) رشد چشمگيري داشته است، ادامه داد: همايش مهدويت و انتظار، نويد خوبي براي مهدي‌شناسي در كشورهاي اسلامي است.

در اين همايش، اعضاي گروه مطالعاتي فرهنگ مهدويت، ميثاق‌نامه خود در خصوص كوشش براي كسب معرفت امام زمان (عج) را قرائت كردند.

گروه مطالعاتي فرهنگي مهدويت كه با ارائه مقالات و پژوهش در خصوص شناخت جريان‌هاي انحرافي و معرفت شناسي حضرت مهدي (عج) و تبيين جنبه‌هاي جهاني انتظارگرايي فعاليت مي‌كند، در حال حاضر بيش از 150 نفر عضو جوان دارد.

در پايان اين همايش مقرر شد، همايش مهدويت و انتظار هر ساله برگزار شود./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار