کد خبر:۷۹۹۰۲۷
همزمان با نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی؛

لامپ اشعه ایکس برای اولین بار در کشور تجاری‌سازی می‌شود

لامپ اشعه ایکس از جمله قطعات مهم و پر کاربردی است که در تجهیزات مرتبط با اشعه ایکس کاربرد دارد و به دلیل افزایش قیمت نمونه وارداتی، توسط یک شرکت مبتکر در حال تکمیل فرایند‌های تولید است.

لامپ اشعه ایکس برای اولین بار در کشور تجاری‌سازی می‌شود

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، شرکت آشکار پرتو پویا با هدف تولید دانش و فناوری‌های پیشرفته در زمینه آنالیز عنصری، آشکار سازی پرتو‌ی و تجهیزات اکتشافی مواد معدنی و نفت بر مبنای دانش، تجربه و خلاقیت جمعی از دانشمندان، محققین، مخترعین و صنعتگران پرشور ایرانی در پارک علم و فناوری امام خمینی (ره) تشکیل شد، تا با توسعه مرز‌های دانش در زمینه‌های یاد شده و تبدیل دانش به فناوری و تجاری سازی محصولات خود بتواند سهمی در پیشرفت کشور ایفا کند.

این شرکت در زمینه آشکار سازی پرتو‌ها فعالیت می‌کند، گاما، ایکس، آلفا، بتا، پوزیترون، پروتون، نوترون، یون‌های سنگین، ماوراء بنفش، نور مرئی، مادون قرمز، لیزر و و نظایر آن از جمله پرتو‌های هستند که این شرکت بر اساس آن‌ها نسبت به ساخت ابزار و تجهیزات لازم اقدام می‌کند. دستگاه ایکس آر اس که برای آنالیز عناصر مورد استفاده قرار می‌گیرد و در معادن، آزمایشگاه‌ها و شرکت‌های فولادی کاربرد دارد، از جمله محصولات این شرکت است.

از جمله تولیداتی که شرکت مذکور توان علمی خود را بر روی آن متمرکز نموده است، لامپ اشعه ایکس است. این لامپ در انواع تجهیزات مرتبط با اشعه ایکس کاربرد دارد و قرارداد فروش آن میان این شرکت و فولاد مبارکه به امضاء رسیده است. یکی از مسئولین آشکار پرتو پویا می‌گوید که به دلیل تحریم‌ها و قیمت بالای نمونه وارداتی، نسبت به بومی سازی این قطع در آزمایشگاه شرکت اقدام کردیم و خوشبختانه به نتایج بسیار امیداور کننده‌ای در مرکز R&D شرکت دست یافتیم و بر این اساس امیدوار هستیم با برداشتن گام‌های نهایی بتوانیم این فکر و ایده ایرانی را به مرحله تولید و تجاری سازی هر چه نزدیک‌تر گردانیم در صورت تولید نهایی این قطعه با یک چهارم تا یک پنجم قیمت مشابه خارجی عرضه خواهد شد.

وی اظهار کرد: حضور سال‌های قبل در نمایشگاه مواد و تجهیزات آزمایشگاهی فرصتی شد تا با برخی از مشتریان از جمله تعدادی از دانشگاه‌ها ارتباط برقرار کنیم، در این راستا در حاشیه نمایشگاه مذکور توافقی میان این شرکت و دانشگاه سمنان برای فروش آشکار ساز پرتو کیهانی منعقد شد و امیداوریم این ارتباطات در نمایشگاه پیش رو نیز تکرار شود.

دنسیتومتر اپتیکی، تبلت آزمایشگاهی، اسپکترومتر پین دایود ایکس، آنالیزور فلزات گرانبها، ماژول بایاس ولتاژ بالای مینیاتوری - ۵ کیلو ولت، ماژول بایاس ولتاژ بالای مینیاتوری - ۳ کیلو ولت، ماژول بایاس ولتاژ بالای مینیاتوری - ۱ کیلو ولت، ماژول بایاس ولتاژ بالای مینیاتوری - ۲۰۰ ولت، منبع تغذیه فوق دقیق ۵۰ کیلو ولت, ,آشکارساز هوشمند و فوق سریع ایکس، دوربین ایکس دیجیتال، آشکارساز پین دایود ایکس، گرافر فلزات گرانبها، سوند اسپکترال گاما، کانتینر حمل چشمه، دزیمتر پرتوی، پردازشگر پالس دیجیتال، از جمله دیگر محصولات این مجموعه است.

هفتمین دوره نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ایران ساخت از ۲۶ تا ۲۹ آذرماه در نمایشگاه بین المللی تهران برگزار می‌شود و علاقه مندان می‌توانند برای دریافت اطلاعات بیشتر به سایت نمایشگاه به نشانی www.iranlabexpo.ir مراجعه کنند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار