کد خبر:۷۹۹۴۳۲
ستاری:

توسعه استارت آپ‌ها با سرمایه خطرپذیر امکان پذیر است

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور گفت: شرکت‌های دانش بنیان با دادن وام شکل نمی‌گیرند، بلکه سرمایه خطر پذیر است که باعث توسعه استارت آپ‌ها می‌شود.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سورنا ستاری، عصر امروز از محصولات ۱۷ مرکز رشد فناوری‌های فرهنگی و زیارتی پارک علم و فناوری خراسان رضوی بازدید کرد.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور در حاشیه این بازدید و در جمع خبرنگاران گفت: شرکت‌های دانش بنیان در استان فعال هستند و ما مشکلات و مسائل آنان را دنبال می‌کنیم؛ اما مهم این که زیست بوم فناوری در خراسان رضوی شکل گرفته است.

وی افزود: شرکت‌های دانش بنیان پول‌ساز هستند و معمولا این شرکت‌هابه دنبال تسهیلات نمی‌روند، بلکه با سرمایه خود فعالیت می‌کنند.

ستاری ادامه داد: با این وجود از این شرکت‌ها طبق قانون حمایت‌های بسیاری انجام می‌شود.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری خاطرنشان کرد: در سال گذشته بانک‌ها بیش از ۲۰ هزار میلیارد تومان به این حوزه تسهیلات دادند؛ اما باز هم تاکید می‌کنم که این شرکت‌ها با دادن وام شکل نمی‌گیرند، بلکه سرمایه خطر پذیر است که باعث توسعه استارت آپ‌ها می‌شود.

وی همچنین از بهره برداری کارخانه نوآور خراسان رضوی تا پایان سال خبر داد و تصریح کرد: در این کارخانه که الگوی خوبی برای سایر شهرداری‌های کشور است، ما هزینه‌ای نکرده ایم، بلکه این توسط شهرداری مشهد صورت گرفته است.

در ادامه مدیر مرکز رشد فرهنگی و فناوری پارک علم و فناوری خراسان رضوی گفت: مرکز رشد فرهنگی پارک علم و فناوری خراسان رضوی در سال ۹۳ راه اندازی و ۵۰ شرکت را مورد حمایت خود قرار داد و اکنون این شرکت‌ها مستقل شده اند.

علیرضا جاوید عرب شاهی با اشاره به این که در حال حاضر ۲۹ شرکت دیگر در این مرکز مستقر هستند، افزود: این مرکز ۱۰۰ میلیون تومان به هر شرکت در جهت حمایت از آن‌ها وام پرداخت می‌کند.

مدیر مرکز رشد فرهنگی و فناوری پارک علم و فناوری خراسان رضوی در ادامه با بیان این نکته که ۱۰ درصد درآمد ناخالصی کشور‌های دیگر از محصولات و صنایع خلاق شان است، خاطرنشان کرد: ما هم باید تلاش کنیم و درآمد کشور در این زمینه را به متوسط جهان برسانیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار