کد خبر:۷۹۹۵۵۵
برای اولین بار؛

سامانه هوشمند خدمات و مشاغل در کشور رونمایی شد

یک شرکت استارتاپی برای اولین بار جهت توسعه اشتغال سامانه هوشمند خدمات و مشاغل در کشور را راه اندازی و رونمایی کرد.

سامانه هوشمند خدمات و مشاغل در کشور رونمایی شد

به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، محمدامین صمدی، مدیر عامل استارتاپ کارپایه در مراسم رونمایی سامانه هوشمند خدمات و مشاغل در کشور گفت: شرکت کارپایه از سال ۹۶ به عنوان اولین سامانه هوشمند خدمات و مشاغل در کشور فعالیت خود را در زمینه توسعه اشتغال آغاز کرد.

صمدی با بیان اینکه این مجموعه به خاطر بررسی نیاز‌های کارجویان و کارفرمایان پیشرو شناخته می‌شود، ادامه داد: اشتغال زایی کارآمد، استفاده حداکثری از پتانسیل منابع ارزشمند انسانی و رونق در کسب و کار‌ها از اهداف سامانه کارپایه است که با به کارگیری فناوری‌های روز توانسته بخشی از نیاز‌های کارفرمایان و متخصصان جویای کار را برطرف کند و هم اکنون در دو بستر سایت و نرم افزار موبایلی در دسترس عموم قرار بگیرد.

مدیر گروه استارتاپی کارپایه اظهار داشت: هدف ما از طراحی و راه اندازی سامانه هوشمند خدمات و مشاغل (کارپایه) اتصال مستقیم کارفرمایان و متقاضیان خدمات به کارجویان و متخصصان در سراسر کشور است در کارپایه کارفرمایان به راحتی و کاملا رایگان می‌توانند برای مقاصد استخدامی تمام وقت و یا اخذ خدمات فنی پاره وقت از ویژگی‌های کارپایه استفاده کنند.

به گفته وی هدف عوامل کارپایه اشتغال حداکثری جامعه ۳ میلیون نفری بیکاران است.

صمدی عنوان کرد: در طی کمتر از یک سال این سامانه هوشمند با استقبال خوبی مواجه شده است و هم اکنون دارای ۲۵۰ هزار کاربر است که این کاربران شامل کارجویان و کارفرمایان می‌شوند. در حال حاضر به وسیله سامانه هوشمند ۳ الی ۴ هزار نفر به شغل ثابت و حدود ۵۰۰۰ نفر به شغل پاره وقت رسیده اند.

وی با اشاره به مزیت‌های بهره گیری از استارتاپ کارپایه عنوان کرد: کارپایه سیستم یکپارچه و جانشینی مدرن برای راه‌های قدیمی و روش‌های سنتی مثل مجلات و روزنامه‌های استخدامی است. همچنین کارپایه تنها بستری است که کارفرمایان می‌توانند از بین ۶۰۰۰ عنوان شغلی عنوان شغلی مورد نیاز خود را جستجو کرده به وسیله نقشه محور بودن این نرم افزار در حدود ۵ کیلومتری خود نزدیکترین و دورترین افراد متناسب را مشاهده کند و ضمن بررسی رزومه شماره تلفن و سایر اطلاعات متخصص مدنظر در کمتر از چند ثانیه خدمت مورد نظر خود را دریافت کنند.

مدیرعامل گروه استارتاپی کارپایه افزود: کاهش هزینه‌های ایاب ذهاب، اشتغال زایی در شهرستان‌های دورافتاده به صورت دورکاری، راه اندازی سامانه تاکسی و پیک اینترنتی نیز بخشی از مزایای بی شمار سامانه هوشمند کارپایه است.

صمدی درباره بهره گیری از تاکسی و پیک اینترنتی به وسیله این نرم افزار تصریح کرد: افرادی که در این سامانه عضو هستند و به کار‌های پاره وقت مشغول می‌شوند می‌توانند در کنار فعالیت‌های خود در بخش ارائه خدمت تاکسی و پیک‌های اینترنتی نیز ثبت نام کرده و در آنجا نیز مشغول کار شوند.

وی در پاسخ به این سوال که چه تضمینی برای ارائه خدمت از سوی کارجویان برای کارفرمایان است؟ گفت: ثبت نام کنندگان طی دو مرحله تایید می‌شوند و کارفرما به وسیله سه ستاره هر متخصص می‌تواند نسبت به رزومه آن فرد آگاه شود و تضمین کار داشته باشد در واقع کسانی که یک ستاره دارند یعنی مدارک هویتی خود همراه با کارت ملی شان را بارگذاری کردند و تاییدیه گرفتند، اما آنان که دارای دو ستاره هستند علاوه بر مدارک هویتی رزومه، نمونه کار و مدارک تحصیلی شان نیز به تایید گروه رسیده است و کافرمایان از این حیث می‌توانند مطمئن باشند.

به گفته وی ستاره سوم متعلق به موضوع سوء پیشینه افراد است که هنوز در نرم افزار به طور کامل ایجاد نشده است.

مدیر عامل استارتاپ کارپایه بیان کرد: بنا داریم در فاز بعدی این نرم افزار نسخه‌های بین المللی ابتدا در سطح خاورمیانه و سپس در سطح جهان را راه اندازی کنیم.

وی توضیح داد: ثبت نام و بهره گیری از نرم افزار برای کارفرمایان کاملا رایگان است، اما کارجویان ماهیانه باید ۱۰ هزار تومان جهت ثبت نام خود پرداخت کنند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار