آخرین اخبار:
کد خبر:۷۹۹۶۰۶
در بازدید از رده‌های صنایع دریایی وزارت دفاع:

وزیر دفاع: باید ساز و کار امنیت دریایی را با اهتمام بیشتری دنبال کنیم

وزیر دفاع گفت: در تمامی حوزه‌های رزم به بازدارندگی رسیده‌ایم، اما باید ساز و کار توسعه امنیت در حوزه دریا را با اهتمام بیشتری دنبال کنیم.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، امیر سرتیپ حاتمی وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح دربازدید از رده‌های صنایع دریایی وزارت دفاع، رسیدن به فناوری‌های پیشرفته و پیچیده در عرصه پیشرانه و موتور را از دستاورد‌های سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع بر شمرد و اظهار داشت: حرکت در لبه فناوری و تطبیق تولیدات در سطح استاندارد‌های پذیرفته شده بین المللی مهمترین شاخصه تولیدات دریایی در وزارت دفاع است.

وزیر دفاع با اشاره به موقعیت ژئوپولتیک جمهوری اسلامی ایران و اهمیت آب‌های آزاد در ایران افزود: قدرت آفرینی و تولید اقتدار دریایی همسو با سایر مؤلفه‌های دفاعی در عرصه زمینی و هوایی و الکترونیک از اهمیت بسزایی برخوردار است.

امیر حاتمی با اشاره به طرح شکست خورده دشمن مبنی بر ائتلاف دریایی خاطرنشان ساخت: ما امروز به نقطه‌ای از بازدارندگی در تمامی حوزه‌های رزم رسیده‌ایم که به حمد الله گزندی کشور مارا تهدید نمی‌کند؛ اما این موضوع هشداری است که ما ساز و کار توسعه امنیت در حوزه دریا را با اهتمام بیشتری دنبال کنیم.

وزیر دفاع با بیان اینکه صنایع دریایی ما امروز از وضعیت مناسبی برخوردار است اظهار داشت: نخبگان و پژوهشگران عرصه صنعت دفاعی باید با آینده پژوهی، تهدیدات آینده را بررسی و طرح‌های لازم را در اختیار دست اندرکاران قرار دهند.

امیر حاتمی با بیان اینکه دامنه تهدیدات هر روز و به انحاء گوناگون در حال تغییر است اظهار داشت: خلاقیت و نوآوری شرط لازم حرکت در مسیر تولید امنیت است و این مسیر بایستی با جدیت ادامه داشته باشد.

وزیر دفاع با بیان اینکه صنعت دفاعی امروز در جایگاه رفیعی ایستاده است تصریح کرد: تبدیل تحریم به فرصت با تکیه بر تخصص سرمایه‌های ارزشمند انسانی و دانش بومی صنعت دفاعی را به یک صنعت بالنده، پویا و کارآمد مبدل ساخته و این مسیر با قوت بیشتر ادامه خواهد یافت.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار