آخرین اخبار:
کد خبر:۸۰۳۶۵۵

وزیر دفاع: تفکر جهادی و انقلابی بودن لازمه مدیریت جوانان در نظام مقدس جمهوری اسلامی است

وزیر دفاع گفت: فکر کردن و کار کردن جوانان در نظام جمهوری اسلامی و وزارت دفاع الزامات مهم دارد که انقلابی بودن جوانان یکی از مولفه‌های ضروری این نسل است.
 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، امیر سرتیپ حاتمی وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح در نشست گروه مشاوران جوان وزارت دفاع که با حضور نخبگان جوان سازمان‌های وزارت دفاع در محل ستاد این سازمان برگزار شد با تبریک آغاز امامت حضرت، ولی عصر (عج) اظهار داشت: انشاءالله بتوانیم با پیاده سازی تدابیر نورانی و حکمیانه، ولی امر مسلمین حضرت امام خامنه‌ای (مدظله العالی) موجبات خشنودی مهدی موعود و قائم آل محمد (ص) حضرت حجت ابن الحسن (ع) را فراهم سازیم.

وزیر دفاع در این نشست با ابراز خرسندی از حضور در جمع پرشور و نشاط جوانان گفت: تشکیل گروه مشاوران یک حرکت نمادین نیست بلکه حرکتی جدی و مسئولانه است و من با اعتقاد به ظرفیت و توان بالای جوانان وزارت دفاع به آینده آن بسیار امیدوارم. این گروه سرشار از انگیزه است که می‌تواند با ارزیابی صحیح و ارائه راه کار‌های صحیح آینده وزارت دفاع را تضمین نمایند.

امیر سرتیپ حاتمی افزود: امروز شما وارث وزارت دفاع با تاریخ باشکوه هستید که کشور را از وابستگی به تجهیزات خارجی بی نیاز کرد و در این منطقه پرآشوب به کمک نیرو‌های مسلح آمد و امنیت کشور و بازدارندگی موثر را به ملت عزیز ایران تقدیم کرد. فکر کردن و کار کردن در این سازمان باعظمت الزامات مهم دارد که انقلابی بودن جوانان یکی از مولفه‌های ضروری این نسل است.

وی در ادامه تاکید کرد: جوانان برای ایفای نقش موثر در اداره وزارت دفاع، باید روحیه مشارکت پذیری و کار جمعی و تفکر عمیق را با بکارگیری تجارب ارزنده امیران و سرداران و مسئولین وزارت دفاع آموخته و روحیه یادگیری و تفکر جهادی انقلابی را در خود تقویت کنند.

امیر سرتیپ حاتمی نقش جوانان در ساختن آینده را پیشبرد گام دوم انقلاب و لزوم بهره‌وری از ظرفیت‌های آنان عنوان کرد و گفت: جوانان به عنوان فرصت ارزشمند و ظرفیت امید بخش کشور به شمار می‌روند که هیچ اندوخته مادی با آن‌ها قابل مقایسه نیست و امروز بخش قابل توجه و ارزشمند آن سرمایه‌های ارزشی نخبه و متعهد در وزارت دفاع حضور دارند و جمعیت جوانان وزارت دفاع را شکل دادند.

وی با بیان اینکه بکارگیری جوانان در مدیریت بخش‌های مختلف وزارت دفاع به عنوان یک تصمیم راهبردی و سرنوشت ساز در اولویت برنامه‌های این سازمان قرار گرفته است افزود: مسیر ورود جوانان به عرصه‌های مدیریتی جهش‌های آنی و صعود‌های اتفاقی نیست، بلکه فعالیت موثر با روحیه جهادی و انقلابی در زمینه‌های صنعتی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی زمینه‌ساز تربیت مدیران حال و آینده وزارت دفاع به شمار می‌رود.

امیر سرتیپ حاتمی با تاکید بر لزوم تمرین و یادگیری مستمر جوانان توام با خودسازی فردی و ارتقاء بصیرت تصریح کرد: جوان گرایی زمانی موفق و اثر بخش خواهد شد که ما جوانانمان را برای این امر مهم آماده کنیم و خود شما جوانان در این کار مهم سهم بسیار بالایی دارید.

وی صلاحیت علمی، صلاحیت عملی و صلاحیت حضور در میدان را لازمه مدیریت جوانان دانست و بیان کرد: حضور و نقش پررنگ جوانان در خودِ مسئولیت و فاصله از شعار و آرمانگرایی صرف، لازمه و ضرورت خدمت در نظام مقدس جمهوری اسلامی است.

وزیر دفاع با بیان اینکه جوانان باید برروی موضوعات کلان و اولویت دار وزارت دفاع تمرکز داشته باشند گفت: شناخت آسیب‌ها و درد‌ها به تنهایی راهگشای مسائل نیست و جوانان باید با ارزیابی صحیح، دقیق و همه جانبه مسائل و موضوعات، راه کار‌های اصولی را شناسایی و مسیر حرکت در جهت پیشرفت و مرتفع نمودن مشکلات را نیز تدوین نمایند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار