آخرین اخبار:
کد خبر:۷۹۹۶۱۲
در گفتگو با دانشجو مطرح شد؛

کنعانی‌مقدم: آمریکا و ترکیه به دنبال ایجاد اسرائیل دوم در خاورمیانه هستند

کارشناس مسائل بین الملل گفت: آمریکائی‌ها به‌دنبال ایجاد منطقه حائل بین مرز‌های عراق، سوریه و ترکیه و اساسا اسرائیل دوم با همدستی ترک‌ها در این منطقه هستند.

حسین کنعانی مقدم کارشناس مسائل بین الملل در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، در خصوص ادعای وزیر دفاع آمریکا پیرامون گسیل نیرو‌های خارج شده از سوریه به سمت عراق گفت: به نظر می‌رسد طرح یا استراتژی پنهانی در اقدامات آمریکا وجود دارد و آن ایجاد منطقه حائل بین مرز‌های عراق، سوریه و ترکیه و اساسا ایجاد اسرائیل دوم با همدستی ترک‌ها در این منطقه است.

وی افزود: به نظر می‌رسد در توافق نامه‌ای که ترک‌ها با آمریکا نوشته اند و آتش بس را پذیرفته اند اطمینان دادند که منطقه حائل در مرز سه کشور فوق شکل بگیرد.

کنعانی مقدم با بیان اینکه این منطقه اگر بخواهد در اختیار آمریکایی‌ها قرار گیرد اقداماتی بلند و خصمانه علیه محورمقاومت، سوریه، ایران و عراق در پیش خواهد بود، گفت: استراتژی دوم آمریکایی‌ها این است که نیرو‌های خارج شده از سوریه را در مرز‌های عراق مستقر کنند و آنجا را تبدیل به پایگاه‌های خود برای مداخله در مسائل داخلی عراق قرار دهند.

این کارشناس مسائل بین الملل استراتژی سوم آمریکایی‌ها را ایجاد یک منطقه حائل برای بازپروری گروه‌های تروریستی دانست و تصریح کرد: عملا ناتو بدون وابستگی به ترکیه در منطقه به دنبال ایجاد پایگاه است و به نظر می‌رسد آمریکایی‌ها در اقدام اخیر خود، یعنی خیانت به کرد‌های ترکیه تنها دستاوردشان این بود که افکار عمومی کرد‌ها و مردم سوریه و عراق را برعلیه خود متحد کرده اند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی نیز از همان ابتدا اعلام کرد، خط قرمز ما در بحث کُرد‌ها و مردم سوریه جان این مردم است و قومیت آن‌ها هیچ فرق برای ما نمی‌کند و جمهوری اسلامی با ترکیه و روسیه فقط بر سر قضیه مبارزه با تروریسم همراهی می‌کند و هیچ اقدام خصمانه‌ای علیه کُرد‌ها را نخواهد پذیرفت.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار