آخرین اخبار:
کد خبر:۷۹۹۶۶۴

ورود ارتش سوریه به روستای «المحل» در حومه الحسکه

منابع سوری از ورود نیرو‌های ارتش به روستای المحل در حومه الحسکه خبر دادند.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، خبرگزاری سوریه (سانا) از ورود نیرو‌های ارتش سوریه به روستای المحل در حومه الحسکه خبر داد.

بر اساس این گزارش، نیرو‌های ارتش سوریه وارد روستای المحل در غرب تل (تپه) تمر در حومه شمال غربی الحسکه شدند.

این رسانه گزارش داد یگان‌های ارتش سوریه وارد روستای الکوزلیه شدند. پیشتر هم خبرنگار سانا گزارش داد نیرو‌های ارتش سوریه برای تکمیل استقرار خود در حومه شمالی استان الحسکه در چارچوب مأموریت ملی برای مقابله با نظامیان متجاوز ترکیه و مزدورانشان در گروه‌های تروریستی در حال حرکت هستند.

سانا همچنین گزارش داد یگان‌های مهندسی ارتش، مهمات و بمب‌های به‌جامانده از دوره حضور تروریست‌ها در محله‌های الانذارات و جمعیة الزهراء (ع) حلب و خناصر در حومه حلب را منفجر کردند.

روز گذشته نیز ارتش سوریه نیرو و استحکامات جدیدی را در شهر منبج در شمال حلب در چارچوب تحرکات خود برای مقابله با تجاوزات ترکیه مستقر و نیرو و تجهیزاتی نیز به حومه الرقه و الحسکه ارسال کرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار