۳۵ داور در مرحله نهایی بیست و چهارمین جشنواره قرآنی وزارت بهداشت، قضاوت مسابقات بخش آوایی را برعهده دارند.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از مفدا، داوران بخش آوایی بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت که در مرحله نهایی این جشنواره قضاوت مسابقات را برعهده دارند معرفی شدند.
داوران بخش آوایی بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت در دو مرحله، بخش آوایی این جشنواره را داوری کردند. در مرحله اول این مسابقات که مهرماه به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی همدان برگزار شد، برگزیدگان مرحله دانشگاهی، در رشتههای ترتیل، حفظ ۲۰ جزء، حفظ۱۵ جزء، حفظ۱۰ جزء، حفظ۵ جزء، اذان، تواشیح، دعا و مناجات خوانی و برگزیدگان رشتههای تحقیق و حفظ کل در مرحله بعدی که آبان ماه برگزار خواهد شد با یکدیگر رقابت میکنند. همچنین از برگزیدگان این مسابقات نیز در اختتامیه جشنواره که هفتم تا دهم آبان ماه برگزار میشود تقدیر خواهد شد.
مرحله دانشگاهی بخش آوایی بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت در رشتههای تحقیق، ترتیل، حفظ سوره نباء، حفظ یک جزء، حفظ ۳ جزء، حفظ۵ جزء، حفظ۱۰ جزء، حفظ۱۵ جزء، حفظ۲۰ جزء، حفظ کل قرآن، اذان، دعا و مناجات خوانی و تواشیح در دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور برگزار شد.
در بخش آوایی بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت یازده هزار نفر با یکدیگر رقابت کردند و پس از طی مراحل داوری افرادی که موفق به کسب حدنصاب شدند به مرحله پایانی این جشنواره راه پیدا کردند.
در این جشنواره در رشته تحقیق هزار نفر، در رشته ترتیل ۳ هزار نفر، در حفظ سوره نباء هزار و ۲۰۰ نفر، در رشته حفظ یک جزء هزار و ۲۰۰ نفر، در رشته حفظ ۳ جزء ۳۰۰ نفر، در رشته حفظ ۵ جزء ۴۰۰ نفر در رشته حفظ ۱۰ جزء ۲۰۰ نفر، در حفظ ۱۵ جزء ۱۷ نفر، در حفظ ۲۰ جزء ۱۰۰ نفر، در حفظ کل قرآن ۱۰۰ نفر، در رشته اذان ۶۰۰ نفر و رشته دعا و مناجات ۷۰۰ نفر شرکت کردند.
جشنواره قرآن و عترت دانشگاههای علوم پزشکی هر ساله با شرکت دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاههای علوم پزشکی کشور برگزار میشود و برگزیدگان این جشنواره در دو بخش دانشجویان و اساتید به مرحله ملی راه پیدا میکنند.