کد خبر:۸۰۱۰۸۶
آخر هفته ‎با اخبار دانشگاهی | صنفی

از آخرین وضعیت تمدید مجوز موسسات اعزام دانشجو تا پرداخت تسهیلات ساخت سرای دانشجویی

هفته‌ای که گذشت، خبر‌هایی از جنس صنفی، فرهنگی و دانشجویی در دانشگاه‌ها منتشر شد، برخی از این اخبار دانشجویان زیادی را دربر گرفت و برای آن‌ها حائز اهمیت بود.

از آخرین وضعیت تمدید مجوز موسسات اعزام دانشجو تا پرداخت تسهیلات ساخت سرای دانشجویی به دانشگاه‌ها

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، هفته‌ای که گذشت، خبر‌هایی از جنس صنفی، فرهنگی و دانشجویی در سطح دانشگاه‌ها منتشر شد، برخی از این اخبار دانشجویان زیادی را دربر گرفت و برای آن‌ها حائز اهمیت بود. گزیده‌‍ای از مهم‌ترین اخبار صنفی و فرهنگی دانشگاه‌ها در هفته گذشته را مرور می‌کنیم.


دانشگاه‌ها تا پایان آبان ماه مجاز به برگزاری انتخابات شورای صنفی هستند


رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم گفت: دانشگاه‌هایی که انتخابات شورای صنفی را در اردیبهشت برگزار نکردند، باید تا پایان آبان ماه این انتخابات را برگزار کنند.

صدیقی، رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم ، در خصوص برگزاری انتخابات شورای صنفی دانشگاه‌ها گفت: زمان رسمی برگزاری این انتخابات اردیبهشت ماه است و هر دانشگاهی که به هر دلیلی نتوانسته این انتخابات را برگزار کند و یا به رسمیت نرسیده است در آبان ماه برگزار خواهند کرد.

وی افزود: دانشگاه‌ها مجاز هستند که در طول آبان ماه این انتخابات را برگزار کنند.
 


مهلت ثبت‌نام در جشنواره دانشجوی نمونه سال ۹۸ تا ۲۰ آبان تمدید شد



 معاونت دانشجویی دانشگاه تهران، طی اطلاعیه‌ای مهلت ثبت‌نام در بیست و هشتمین دوره جشنواره دانشجوی نمونه را تا ۲۰ آبان ۱۳۹۸ ساعت ۱۲ تمدید کرد.

بر اساس این اطلاعیه، معاونت دانشجویی دانشگاه تهران از کلیه دانشجویان واجد شرایط دعوت به‌عمل می‌آورد تا جهت ثبت‌نام و شرکت در جشنواره به سامانه سجاد به آدرس (portal.saorg.ir) مراجعه کنند.


تمدید مجوز ۴۲ موسسه اعزام دانشجو بررسی می‌شود


 کارگروه نظارت بر عملکرد مؤسسات معاونت بورس و امور دانشجویان خارج سازمان امور دانشجویان در آخرین بروز رسانی که در مهر ماه ۹۸ انجام گرفته است، لیست مؤسسات مجاز و غیر مجاز اعزام دانشجو به خارج را اعلام کرد.

در این به روز رسانی، اسامی ۱۱۷ مؤسسه اعزام دانشجو مجاز اعلام شده که (اسامی اینجا منتشر شده)، از این تعداد تمدید مجوز ۴۲ موسسه در حال بررسی و ۲ موسسه نیز اعتبار مجوز آن‌ها به پایان رسیده است.

طبق اعلام کارگروه نظارت بر عملکرد مؤسسات معاونت بورس و امور دانشجویان خارج سازمان امور دانشجویان ۱۲۰ موسسه اعزام دانشجو به خارج که اسامی آن‌ها در اینجا منتشر شده نیز همچنان اجازه هیچگونه فعالیت درخصوص اعزام دانشجو از قبیل: مشاوره، عقد قرارداد و... ندارند.
 


صندوق رفاه دانشجویان ۸۰۰ میلیارد تومان اقساط معوقه دارد


رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم گفت:حدود ۸۰۰ میلیارد تومان اقساط سررسید شده داریم که برخی از این اقساط به موقع پرداخت می‌شود و برخی در ردیف معوقات صندوق است.

ناصر مطیعی، رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، با اشاره به پرداخت وام‌های دکتری گفت: تاکنون درخواست‌هایی که برای وام دکتری در درگاه صندوق رفاه ثبت و پرداخت شده است.

وی افزود: در حال پیگیری هستیم که پرداخت وام‌ها به تاخیر نیفتد و هر آنچه که تاکنون لیست از دانشگاه‌ها ارسال شده پرداخت کردیم و اگر موردی پرداخت نشده نقص پرونده بوده که دانشجویان می‌توانند با مراجعه به معاونت دانشجویی صندوق نسبت به پرداخت وام خود اقدام کنند.
 

آخرین مهلت دانشگاه‌ها برای استفاده از تسهیلات ساخت سرای دانشجویی


صندوق رفاه دانشجویان بخشی از سود و کارمزد تسهیلات دریافتی دانشگاه‌ها را برای جبران کمبود سرا‌های دانشجویی پرداخت می‌کند و دانشگاه‌های متقاضی استفاده از این تسهیلات حداکثر تا پایان آبان برای ارائه طرح توجیهی مهلت دارند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در راستای اجرای بند «پ» ماده (۱۰۳) قانون برنامه پنج ساله ششم توسعه کشور و بند «الف» تبصره (۹) قانون بودجه سال ۱۳۹۸ کل کشور، صندوق رفاه دانشجویان بخشی از کمبود ظرفیت سرا‌های دانشجویی را با پرداخت بخشی از یارانه سود و کارمزد تسهیلات دریافتی دانشگاه‌ها و بخش غیردولتی جبران می‌کند.
 


کارت‌های دانشجویی پیام نور کارت بانکی می‌شود


معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه پیام نور گفت: ۲ بانک برای پشتیبانی از کارت‌های دانشجویی اعلام آمادگی کردند که این موضوع به زودی نهایی می‌شود.

 امین ناجی معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه پیام نور درباره فعال کردن کارت‌های دانشجویی این دانشگاه برای انجام عملیات بانکی گفت: کارت دانشجویی قرار است ضمن دارا بودن عکس و شماره دانشجویی کارت الکترونیکی نیز باشد.

وی افزود: این کارت دانشجویی قرار است توانایی انجام ۳۲ فعالیت را داشته باشد، این کارت علاوه بر امور مربوط به دانشجویان اعم از تغذیه و غیره، فعالیت‌های شهروندی و عملیات‌های بانکی را هم انجام می‌دهد.
 


آخرین وضعیت پرداخت بودجه رفاهی دانشگاه‌ها / عقب ماندگی‌ها جبران می‌شود


رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم گفت: تاکنون ۴۵ درصد بودجه رفاهی دانشگاه‌ها پرداخت شده در این ماه کمبود بودجه‌ها جبران می‌شود.

مجتبی صدیقی، رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم در خصوص پرداخت بودجه مصوبه رفاهی دانشگاه‌ها گفت: بیشتر بودجه رفاهی دانشگاه‌ها در داخل بودجه اصلی دانشگاه‌ها لحاظ شده است و تخصیصی که دانشگاه‌ها دریافت می‌کنند بودجه رفاهی در آن لحاظ می‌شود.

وی افزود: تاکنون ۳۶ یا ۳۷ درصد در ۶ ماهه اول دریافت شده است که مهر ماه را نیز قرار است پرداخت کنند.
 


بیش از ۸۵درصد دانشگاه‌های آمریکا ۳۶ واحد درسی را به آموزش عمومی اختصاص داده‌اند


معاون فرهنگی سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها بیش از ۸۵درصد از دانشگاه‌های برتر آمریکا تا حدود ۳۶ واحد درسی در مقطع کارشناسی را به آموزش عمومی اختصاص داده اند.

حجت‌الاسلام محمد مهدی صالحی معاون فرهنگی سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در همایش استانی آموزشی-توجیهی مربیان آموزش‌های هنگام ازدواج (برنامه همکاری مشترک بین دستگاهی در دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد) با اشاره به نگاه اولیای الهی به نهاد مقدس خانواده گفت: مفتخر هستیم که اولیا و پیشوایان ما به مسائل خانواده اهتمام ویژه‌ای داشته‌اند.

وی تصریح کرد: امروزه به‌واسطه به کارگیری ابزار‌های جدید ارتباطی، رشد صنعت و تکنولوژی، بیش از پیش با مسائلی همچون توسعه ارتباطات اجتماعی بین انسان‌ها مواجه هستیم که در طول تاریخ ارتباطات بی‌سابقه بوده و از پیچیدگی بالایی برخوردار است.


اختصاص ۱۰ درصد بودجه به تغذیه دانشجویان


رییس دانشگاه امیرکبیر از اختصاص ۱۰ درصد بودجه دانشگاه به تغذیه دانشجویان خبر داد و گفت: در حال حاضر با گذشت بیش از ۶ ماه از سال حدود ۳۶ درصد بودجه جاری خود را دریافت کرده‌ایم.
 
احمد معتمدی ضمن بیان این مطلب با تاکید بر اینکه از نظر بودجه‌ای در شرایط مناسب قرار نداریم، اظهار کرد: در حال حاضر با گذشت بیش از ۶ ماه از سال جاری حدود ۳۶ درصد از بودجه دانشگاه را دریافت کرده‌ایم در حالی که این میزان دریافتی باید به ۵۰ درصد می‌رسید.

وی در ادامه تصریح کرد: با توجه به اینکه بیش از ۱۰ درصد بودجه جاری دانشگاه به هزینه‌های تغذیه دانشجویان اختصاص می‌یابد متاسفانه اعتباری برای انجام سایر امور و برنامه‌های دانشگاه باقی نمی‌ماند و با مشکلات زیادی مواجه می‌شویم.
 
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار