کد خبر:۸۰۲۷۳۵
کلانتری:

تمام تلاش خود را باید در راستای نهادینه شدن ارزش‌های قرآنی باید به کار بگیریم

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: ما در دانشگاه وظیفه داریم تا تمام تلاش خود را در راستای نهادینه شدن ارزش‌های قرآنی در زندگی شخصی و اجتماعی به کار بریم.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از دانشگاه آزاد اسلامی، حجت الاسلام ابراهیم کلانتری، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در اختتامیه بیست و چهارمین دوره مسابقات شفاهی قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه باید بتوانیم از هدایت‌های قرآن کریم در زندگی خود نهایت استفاده را ببریم، گفت: این مسابقات مقدمه‌ای برای برگزاری مسابقات ملی قرآن و عترت است که امسال به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی، آذرماه در شیراز برگزار خواهد شد.

وی با بیان اینکه بزرگترین، پاکترین و مؤثرترین برنامه فرهنگی در دانشگاه، فعالیت‌های قرآنی است، گفت: باید در زمینه آموزش، قرائت، حفظ، تدبر، تفسیر و عملیاتی کردن مفاهیم قرآن در تمام زوایای زندگی فردی و اجتماعی تلاش خود را به کار بریم.

کلانتری افزود: پیامبر اکرم (ص) نیز از همین زاویه آموزش، حفظ، ترویج و مأنوس کردن مسلمانان آن عصر را با قرآن و آیات وحی انجام دادند و انقلاب بزرگ پیامبر اکرم (ص) شکل گرفت و یک تحول عظیم رقم خورد.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: اسلام در بدترین و آلوده‌ترین فضای آن روز‌ها از طرف خداوند به عنوان دین آسمانی فرستاده شد و پیامبر از طریق قرآن جهان را فتح کرد و ما نیز باید با برخورداری از همین نعمت بزرگ آسمانی کار‌های خود را با معیار قرآن پیش ببریم.

کلانتری تأکید کرد: بی شائبه‌ترین کاری که یک انسان فرهنگی می‌تواند انجام دهد برخورداری از هدایت‌ها و نور قرآن است.

وی در ادامه با بیان اینکه امروز عصاره جامعه قرآنی دانشگاه آزاد اسلامی در این مراسم حضور دارند، گفت: یکی از مهمترین نکات این است که تلاش کنیم در مدارج قرآنی پیشرفت کرده و در جا نزنیم، این نگاه اسلام است که انسان باید پله‌های صعود را طی کرده و اوج بگیرد. مرحله اول در این حرکت رسیدن به پیام‌های اولیه قرآن است که در ادامه باید به سمت بطن قرآن و بهره‌مند شدن از آن حرکت کرد.

کلانتری با بیان اینکه ما در جامعه اسلامی از این جهت ضعیف عمل کرده‌ایم، گفت: وظیفه ما در دانشگاه این است که در این راستا حرکت کرده تا هم خود رشد کرده و هم برای رشد جامعه تلاش کنیم. این حرکت با ابلاغ بخشنامه اجرایی نخواهد شد، بلکه یک وظیفه الهی و قرآنی است.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه با بیان اینکه یکی از نکات مهم دیگر این است که متأسفانه فرهنگ قرآن و ارزش‌های قرآنی در جامعه نهادینه نشده است، گفت: ما در دانشگاه وظیفه داریم تا تمام تلاش خود را در راستای نهادینه شدن ارزش‌های قرآنی در زندگی شخصی و اجتماعی به کار بریم تا توجه به قرآن در صدر قرار گیرد. نباید هیچ تضادی بین حرف و عمل در زمینه مباحث قرآنی وجود داشته باشد.

وی خاطرنشان کرد: در کشور اسلامی ایران، ۸۰ میلیون جمعیت معتقد به قرآن وجود دارد، از اینرو باید در تمام زمینه‌های زندگی از جمله دانشگاه و کلاس درس آموزه‌های قرآنی وجود داشته باشد.

کلانتری در پایان خطاب به شرکت کنندگان مسابقات قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی گفت: با تمام وجود از آموزه‌های خود مراقبت کرده و به آن عمل کنید و تمام تلاش خود را به کار برید تا به معنای واقعی کلمه مبلغ قرآن باشید.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار