کد خبر:۸۰۳۰۸۳
در گفتگو با دانشجو خبر داد:

طباطبایی نژاد: تصویب طرح حمایت از آثار ضداستکباری در کمیسیون فرهنگی

عضو هیئت رئیسه کمیسیون فرهنگی از تصویب طرحی تحت عنوان حمایت از آثار ضداستکباری در کمیسیون متبوع خود خبر داد.

حجت الاسلام سید صادق طباطبایی نژاد عضو هیئت رئیسه کمیسیون فرهنگی در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، در خصوص عدم ساخت فیلم‌های ضد استکباری، اظهار داشت: هر ساله برای ساخت کارهای فاخر در صداو سیما بودجه ای پیش بینی شده و ردیفی برای حمایت از فیلم های فاخر این بودجه در نظر گرفته می شود.

وی افزود: اخیرا در کمیسیون فرهنگی با اجماع آراء طرحی تحت عنوان حمایت از آثاری که بیانگر جنایات آمریکا است را به تصویب رساندیم که از جمله این آثار تسخیر لانه جاسوسی است که نشان میدهد آمریکا در ایران محلی برای جاسوسی داشت و علیه ملت ایران به اقدماتی دست زده است.

طباطبایی نژاد با بیان اینکه در گذشته در معاونت سینمایی وزارت ارشاد ردیفی برای فیلم های فاخر پیش بینی کرده بودیم، تصریح کرد: وزارت ارشاد می توانست در قالب فیلم های فاخر با ساخت فیلمی با مضمون لانه جاسوسی و موضوعات شبیه به آن از این آثار حمایت کند.

عضو هیئت رئیسه کمیسیون فرهنگی در پایان خاطرنشان کرد: با طرحی که اخیرا تصویب کردیم ساخت فیلم با موضوع مشخص و حمایت از آثار فاخر دقیق تر صورت خواهد گرفت و امیدواریم در آینده بتوانیم ساخت فیلم‌های فاخر در رابطه با استکبارستیزی و جنایات آمریکا با بودجه مورد نظر را شاهد باشیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار