معاون فرهنگی دانشگاه تهران گفت: متاسفانه از اول سال تا به امروز دانشگاه بابت فعالیتهای فرهنگی دانشجویی به ما هیچ پولی نداده است.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مجید سرسنگی، معاون فرهنگی دانشگاه تهران در سلسله نشستهایی با عنوان گفت و شنودهای دانشجویی نشریات دانشگاه در جمع فعالین نشریات دانشگاه تهران گفت: اگر فهم خودم را از نشریات دانشجویی دانشگاه تهران بخواهم بگویم این است که در این سالها فعالیتهای خوبی در زمینه نشریات صورت گرفته، ولی هنوز جای خالی بسیاری وجود دارد. توقع داریم وقتی از نشریات میگوییم دانشجویان منسجمتر بیایند برای جلسات نه اینکه تعداد اندکی در این جلسات حضور یابند.
وی ادامه داد: به عقیده من نقد داشتن به یکدیگر باعث نمیشود که کار نکنیم. ما زمانی میتوانیم به نقاط خوبی برسیم که یاد بگیریم باهم کار کنیم. یکی از کارهایی که در این چهارسال و اندی انجام داده ام این است که تلاش کنم بین ما و دانشجویان بی اعتمادی وجود نداشته باشد. اگر ما خود را در کنار هم ببینیم و فقط آنهایی که فعالیت میکنند را نقد کنیم کار انجام نمیشود.
سرسنگی در ادامه با اشاره به عدم اختصاص بودجه فرهنگی در دانشگاه تهران گفت: متاسفانه از اول سال تا به الان یک ریال به ما پول داده نشده است. دانشگاه بابت فعالیتهای فرهنگی دانشجویی به ما هیچ پولی نداده است. حتی برنامههای متمرکزی که به عنوان جشنواره فرهنگ برگزار میکنیم با اسپانسر گرفتن انجام شده است و الا بودجهای برای آن دریافت نکرده ایم. در چنین فضایی فعالان نشریات دانشجویی باید در میدان عمل باشند.
معاون فرهنگی دانشگاه تهران گفت: بحث کمبود منابع مالی را درباره نشریات دانشجویی قبول داریم ومی دانیم شرایط، شرایط خوبی نیست. اما با این وضعیت دو راه حل داریم، یکی اینکه کنار بنشینیم و بگوییمنمی شود کار کرد و یا اینکه در میدان باشیم و کار را جلو ببریم و خلاقیتهایی در این زمینه داشته باشیم. من اعتقاد دارم در دانشگاه بچهها سختی هم باید بکشند چرا که باید برای کار در محیط بیرون آماده شوند.
وی افزود: فعالیت در مطبوعات و نشریات فقط پول نیست، خیلیها در همین کشور بودجه بسیار دارند، اما هنوز نشریات خوبی در نمیآورند. هرچه شما بتوانید با کمترین بودجه فعالیت کنید موفقتر خواهید بود چرا که در آینده میتوانید فعالیت کنید.
سرسنگی پیرامون فلالیت مجازی در زمینه تشریات گفت: درباره فضای مجازی باید بگویم این بحث به شدت در حال دامنه دار شدن است و واقعیتی است که باید برای آن برنامه داشته باشیم. همه نشریات دانشگاه میتواند در سامانه نشریات بارگذاری شوند و ذیل آدرس دانشگاه قرار بگیرد.
وی با اشاره به اینکه دانشجویان فعال نشریات باید پیشرو نوشتن آیین نامههای پیشنهادی باشند گفت: از نظر من دانشجویان فعال نشریات باید براساس شرایط فعلی آیین نامههایی بنویسند که ضمن داشتن چهارچوب برای پیشروی فعالیت دانشجویان هم مناسب باشد. به گونهای باشد که مانع فعالیت فعالین نشریات نشود. متاسفانه ما در فرهنگ ضعف قانون گذاری داریم. در مجلس شورای اسلامی کمیسیون فرهنگی ضعیفترین کمیسیون است چرا که ما عادت به قانون گذاری در حوزه فرهنگ نداریم. همین طور اگر به سالهای قبل نگاه کنیم میبینیم که در دانشگاه تهران قبلا غیر از چند آیین نامهای که وزارت علوم ابلاغ کرده بود چیزی نداشتیم، اما امروز دانشجویان دانشگاه میتوانند بیایند سردم دار نوشتن آیین نامههای پیشنهادی باشند.