حاجی دلیگانی با اشاره به عملکرد کاظم جلالی به عنوان رئیس مرکز پژوهشهای مجلس، گفت: عملکرد جلالی در این سمت قابل قبول و رضایت بخش نبوده و فکر میکنم با این کارنامه، عملکرد مورد رضایتی در سمت سفیر ایران در روسیه نداشته باشند.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حسینعلی حاجی دلیگانی در جلسه علنی صبح امروز (یکشنبه، ۱۹ آبان ماه) مجلس شورای اسلامی در مخالفت با درخواست استعفای کاظم جلالی، نماینده مردم تهران گفت: در ابتدا باید از تلاشها و زحمات همه کارشناسان و مدیران مرکز پژوهشها تشکر کنم، اما بنده از مدیریت آقای جلالی در دوران مسئولیتشان در مرکز پژوهشها راضی نبودم و فکر میکنم با این کارنامه، عملکرد مورد رضایتی در سمت سفیر ایران در روسیه نداشته باشند.
نماینده مردم شاهین شهر، میمه و برخوار در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: به طور حتم مسئولیت آقای جلالی در مرکز پژوهشهای مجلس، مسئولیت کمی نبوده، زیرا این مرکز تنها جایی بوده که نقطه نظرات کارشناسی به نمایندگان مجلس ارائه میکند، حال اگر در شرایط کنونی مجلس در برخی محورها مورد سوال قرار میگیرد به خاطر برخی اشتباهات و تصمیمگیریها بوده که بخش عمدهای از آن بر عهده مرکز پژوهشها است.
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی گفت: نمایندگان در گذشته همواره در موافقت و مخالفت با لوایح به گزارشات مرکز پژوهشها استناد میکردند و در این رابطه در اغلب موارد کار خوبی توسط همکاران ما در مرکز پژوهشها صورت میگرفت، اما متأسفانه در برخی موارد بسیار مهم مانند برجام و FATF، مرکز پژوهشها رویکرد قابل قبولی نداشته و ما گزارشی در این رابطه از این مرکز ندیدیم.
قاضی پور: کاظم جلالی نمیتواند با ترفندهای روسیه برخورد کند
نادر قاضی پور در نشست علنی امروز (یکشنبه ۱۹ آبان ماه) مجلس شورای اسلامی در مخالفت با درخواست استعفای کاظم جلالی نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی نقش ایشان را در مجلس بسیار موثر دانست و گفت: نمایندهای به عنوان سفیر روسیه انتخاب شده که رئیس فراکسیون مستقلین و مرکز پژوهشها است و این جای تأمل و تفکر دارد و نقش مجلس و مرکز پژوهشها بسیار بالاتر از فعالیت در سفارت است.
نماینده مردم ارومیه در مجلس خطاب به جلالی گفت: یادت نرود به کجا میروی، به کشوری میروی که روزی مادران و خواهران در آذربایجان ایران قهرمانانه طلاها و جواهرات خود را برای آزادی مملکت ایران اسلامی دادند و در این رابطه نباید عهدنامههای ننگین گلستان و ترکمانچای را فراموش کرد.
وی با بیان اینکه روسیه مار خوابیده است و چشم طمع به آبهای گرم دارد، خطاب به جلالی تصریح کرد: شما در مجلس موفق بودند، چرا میخواهید پست سفارت را قبول کنید، مخالفت ما راجع به اهمیت مرکز پژوهشها است که شما به عنوان رئیس آن فعالیت میکنید. البته حزب کثیف توده را نیز نباید فراموش کنیم.
قاضی پور یادآور شد: وصیت نامه حضرت امام (ره) را نیز باید مورد توجه قرار داد، زیرا در آن ۳۳ مرتبه لاشرق و لاغربی ذکر شده، مسئولیت شما در این رابطه حساس است و ما قدر شما را در مجلس میدانیم و انتظار میرود وصیت نامه امام (ره) و همچنین فرمایشات رهبر معظم انقلاب را به چشم و گوش پذیرا باشید.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه جلالی نمیتواند با ترفندهای روسیه برخورد کند، تصریح کرد: میترسیم حزب منحله توده فعال باشد.
لاهوتی: تصدی سفیری ایران در روسیه برای جلالی جایگاه برجستهای نیست
مهرداد بائوج لاهوتی در جلسه علنی صبح امروز (یکشنبه، ۱۹ آبان ماه) مجلس شورای اسلامی در مخالفت با استعفای کاظم جلالی نماینده مردم تهران برای تصدی سفیری ایران در روسیه گفت: بنده بیش از سه دوره با کاظم جلالی در مجلس همکاری داشتم از این رو ضرورت حضور ایشان در قوه مقننه نسبت به دیگر پستهای کاری احساس میشود.
نماینده مردم لنگرود در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: سفرا از حیث رتبه اداری در رده استانداران قرار دارند و این در حالی است که آقای جلالی ۵ دوره به عنوان نماینده مجلس فعالیت کرده، که رتبه وی در حد یک وزیر است، از این رو بهتر بود دولت از ایشان برای پستهای دولتی استفاده میکرد.
وی افزود: کاظم جلالی در مدیریت فراکسیون مستقلین، مرکز پژوهشهای مجلس که مغز متفکر قوه مقننه محسوب میشود و همچنین در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی نقش پررنگ و اثرگذاری داشته است.