آخرین اخبار:
کد خبر:۸۰۳۸۸۷
یادداشت دانشجویی|

دوباره سفر‌های تبلیغاتی روحانی آغاز شد!

با نزدیک شدن به فصل انتخابات دوباره سفر‌های تبلیغاتی رئیس جمهور آغاز شده است، تبلیغاتی که با هدف جمع آوری آرای مورد نظر برای مجلس و کاندیدای هم سوی دولت دوازدهم انجام می‌گیرد.

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمد علی ریاحی؛*  با نزدیک شدن به فصل انتخابات دوباره سفر‌های تبلیغاتی رئیس جمهور آغاز شده است، تبلیغاتی که با هدف جمع آوری آرای مورد نظر برای مجلس و کاندیدای هم سوی دولت دوازدهم انجام می‌گیرد.

دولتی که با شش سال تدبیر خود نتوانسته است دستاورد چشم گیری برای ملت خود داشته باشد و با معطل کردن و شرطی شدن اقتصاد کشور به برجام و رابطه با غرب می‌خواهد بی تدبیری خود را به گردن ارکان مهم کشور بیاندازد و خود را مبرا جلوه دهد.

عده‌ای گفتند ما مذاکره می‌کنیم و با دیپلماسی تحریم‌ها را برمی‌داریم و این گونه نیست که جبهه استکبار و جبهه حق و باطل وجود داشته باشد؛ چرا که دنیا بر مدار برد برد می‌چرخد و ما می‌توانیم سوءتفاهم‌ها را رفع کنیم.

برجامی که آن را موهبت الهی می‌دانستند و می‌گفتند برجام را خدا آورد و از سیب گلابی‌های آن برای ما صحبت می‌کردند، جزو سیب گلابی‌های فاسد و گندیده و معطلی‌های فراوان برای کشور هیچ فایده دیگر نداشت؛ چرا که با به وجود آمدن آن شش سال کشور را بر مبنای این قرارداد پیش بردند، دوسال به دنبال تصویب آن بودند، دوسال به دنبال اجرای آن و دوسال هم به دنبال ماندن در این قرار داد بعد از خارج شدن کشور ایالات متحده آمریکا بودند.

در این باره آقای، ولی الله سیف رئیس بانک مرکزی اسبق در مصاحبه‌ای با تلویزیون بلومبرگ گفته است ((توافق هسته‌ای ایران و گروه ۱+۵ موسوم به برجام تا کنون تقریبا هیچ دستاورد اقتصادی برای کشور نداشته است ایشان همچنین گفته است بعد از اجرای شدن برجام توان دستیابی به ۱۰۰ میلیارد دلار دارایی ضبط شده اش در خارج از کشور را نداشته است.

هنوز با وجود آنکه می‌دانند رابطه با غرب بی فایده است، ولی نمی‌خواهند دست از این کار بکشند و به دنبال تصویب قرار دادی جدید به عنوان fatf هستند. Fatf قرار داد جدیدی است که دولت به واسطه تصویب آن می‌خواهد شفافیت منابع مالی خود را برای اروپا آشکار کند، این طرح چند لایحه دیگر نیز دارد که مبارزه با تروریسم است، از نظر دولت‌های غربی سپاه پاسدان انقلاب اسلامی در لیست گروه‌های تروریسمی قرار گرفته است که با پذیرفتن این طرح کشور ایران به طور علنی این ارگان را یک تروریسم می‌نامد.

یادمان نرود، آمریکا به سبب توان رهگیری پول در نظام بانکی بین المللی، قدرت تحریم مالی را جایگزین قدرت نظامی خود کرده است. یعنی تحریم مالی را همسنگ حمله نظامی از آن می‌داند. این عرصه، عرصه قدرت و برتری آمریکاست. تلاش برای مقابله با دشمن در این میدان، یک خطای راهبردی است. باید قواعد جنگ را تغیر داد، باید مسیر تجارت را عوض کرد.

اگر در عرصه نظامی می‌خواستیم با آمریکا وارد زورآزمایی متقارن شویم، هرگز موفق نمی‌شدیم، چنانکه در عرصه نظامی وارد نبرد نامتقارن شدیم و قدرت نظامی اول دنیا در برابر ما کارآمدی خود را از دست داد، در جنگ مالی نیز باید نامتقارن بجنگیم.

شرایط و امکان این جنگ نامتقارن مالی کاملا فراهم است؛ به شرطی که تفکر مقابله کلاسیک را از سر بیرون کنیم.

با توجه به اینکه چقدر ما به دوستانمان گوشزد کردیم که این‌ها توهم باطل است؛ غربی‌ها برای نابود کردن تاسیسات هسته‌ای تحریم‌ها را بر نمی‌دارند، چون اساس چیز دیگری است. غربی‌ها تحریم را وضع نکرده‌اند که جلوی ساخت سلاح هسته‌ای را بگیرند بلکه تحریم‌ها را وضع کرده‌اند تا جمهوری اسلامی ایران را فلج کنند.

اکنون ما از دولت و همراهانشان می‌خواهیم که در این دو سال باقی مانده با به دور بودن بدون از حواشی و نگاه به داخل به فکر آبادانی و پیشرفت این کشور باشد تا بتوانیم ایرانی آباد و سر بلند داشته باشیم.

محمد علی ریاحی؛ دبیر سیاسی جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه ولیعصر (عج) رفسنجان
انتشار یادداشت‌های دانشجویی به معنای تأیید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروه‌ها و فعالین دانشجویی است.


ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار