آخرین اخبار:
کد خبر:۸۰۴۶۵۴
دانشجو گزارش می‌دهد

ساخت‌و ساز دانشگاه امیرالمومنین(ع) با بودجه شخصی پیمانکار / مسئولان دانشگاه تکذیب می‌کنند

پیمانکار دانشگاه امیرالمومنین (ع) اهواز حدود ٣ میلیارد تومان بدهی بابت تکمیل پروژه ساختمان دانشگاه و خوابگاه اساتید پروازی دارد و حال که بعد از ۵ سال حق و حقوقش را می‌خواهد، مسئولان دانشگاه تکذیب می‌کنند.

//

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، هانا چراغی؛ * استان خوزستان دارای حدود ۷۰ مرکز علمی و دانشگاهی است که هر یک در حوزه‌ای تخصصی فعالیت دارند. امیرالمومنین (ع) اهواز یکی از این دانشگاه‌ها است که در سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری دانشجو پذیرش می‌کند و دارای رشته‌های فقه و حقوق اسلامی، اقتصاد اسلامی، تاریخ اسلام، علوم قرآن و حدیث، فلسفه و کلام اسلامی، فقه و مبانی حقوق اسلامی، زبان و ادبیات عرب، کلام شیعه است.

دانشگاه امیرالمومنین (ع) اهواز در سال ۸۹ توسط آیت الله سیدمحمدعلی موسوی جزایری (رئیس دانشگاه) در اهواز تاسیس شده و هدف از تاسیس آن به گفته جزایری، تقویت مبانی ولایت بوده، اما آنطور که به نظر می‌رسد، این ولایت در حد حرف باقی مانده چرا که قصه‌هایی پشت تاسیس این دانشگاه نهفته است...

اواخر سال ۹۲ حجت الاسلام پیمان علی نژاد، قائم مقام دانشگاه امیرالمومنین (ع) اهواز به منظور تکمیل ساختمان دانشگاه و تجهیز آن با یکی از پیمانکاران اهوازی توافقاتی را انجام می‌دهد و تصمیم بر این می‌شود که این پیمانکار مسئولیت تکمیل این ساختمان را بر عهده گیرد هر چند که به گفته پیمانکار، بخشى از این ساختمان (اسکلت بتنی) تکمیل بوده، اما با توافقاتی که صورت گرفت مسئولیت ساخت این بنا برعهده او قرار گرفت.

به گفته پیمانکار طبق توافقاتی که صورت گرفته، برای ساخت این بنا قرار بوده بر حسب متراژ (۲۸۰۰ متر مربع زیربنا) به ازای هر متر ۷۴۵ هزار تومان به عنوان دستمزد به پیمانکار پرداخت شود و قرارداد مربوطه به امضای دو طرف رسید. علاوه بر آن مسئولیت ساخت و تکمیل ساختمان خوابگاه اساتید پروازی دانشگاه نیز بر عهده این پیمانکار قرار گرفت و برای ساخت آن نیز توافقاتی صورت گرفت و این بنا در اوایل سال ۹۳ تکمیل و تحویل دانشگاه شد و در همان حین پیمانکار مشغول تکمیل بنای دانشگاه نیز شد و بعد از اینکه صحبت‌هایی در مورد بحث تامین مالی پروژه با علی نژاد انجام داد در پاسخ به او اعلام شد که شرکت نفت تهران و سازمان آب و برق استان خوزستان این هزینه‌ها را تقبل می‌کند و در زمینه مالی هیچ مشکلی وجود ندارد و هر وقت این اعتبارات به دانشگاه تخصیص داده شد، این مبلغ به حساب بانکی پیمانکار واریز می‌شود...
 
//پیمانکاری که همه چیزش را برای تکمیل پروژه ساختمان دانشگاه امیرالمومنین (ع) اهواز گذاشت / قائم مقام دانشگاه منکر شد

غلامحسین حدام پور، پیمانکار دانشگاه امیرالمومنین (ع) اهواز در این باره به خبرنگار ما می‌گوید: علی نژاد صراحتا اعلام کرد که این ساختمان باید تا اواخر سال ۹۳ تکمیل شود و برای برگزاری کلاس‌ها به آن نیاز دارند و به ناچار با بودجه شخصی و به خاطر احترامی که برای این روحانی قائل بودم در سه شیفت کاری شروع به ساخت بنا کردم.

حدام پور می‌افزاید: بعد از گذشت چند ماه که نقدینگی ام تمام شد بار دیگر به قائم مقام دانشگاه امیرالمومنین (ع) اهواز و پرویز تباری، رئیس سابق امور مالی اداری و مسئول عمرانی دانشگاه مراجعه کردم و درخواست تامین اعتبارات داشتم، اما باز هم همان پاسخ را شنیدم و به دلیل اینکه این روحانی درخواست تکمیل بنا را تحت هر شرایطی داشت به فعالیتم ادامه دادم و هر طور که بود مصالح مورد نیاز را تامین می‌کردم و تعداد کارگران را حفظ کردم تا زودتر پروژه به اتمام برسد.
کد ویدیو

پیمانکار دانشگاه امیرالمومنین (ع) اهواز ادامه می‌دهد: تا اواخر سال ۹۳ هیچگونه واریزی از سوی دانشگاه برای تکمیل پروژه صورت نگرفت و با اینکه ۹۵ درصد کار تمام شده بود هنوز مبلغی بابت ساخت این بنا دریافت نکرده بودم و بدهی‌های بسیاری به بازار داشتم؛ چرا که عمده مصالح ساختمانی را به واسطه اعتباری که در بازار داشتم تامین کرده بودم.
 

وی ابراز می‌کند: با اینکه این مبالغ پرداخت نشده بود و طی جلسه‌ای که با تبارى داشتم، گفته شد که با اعتباری که در بازار دارید می‌توانید چند خودرو را برای ما تامین کنید تا در دانشگاه از آن‌ها استفاده کنیم و به واسطه اعتمادی که به حرف‌های این روحانی داشتم این کار را انجام دادم و دو خورو پژو پارس و یک دستگاه پراید و یک ون برای آنان تامین کردم و باز هم در پاسخ به درخواست تامین اعتبارم همان حرف‌های تکراری را زدند و گفتند باید شرکت نفت و سازمان آب و برق این اعتبارات را به ما اختصاص دهند.

حدام پور اضافه می‌کند: برای خرید این خودروها، خودرو شخصی خودم را فروختم و برای تکمیل پروژه مجبور به فروش خودرو پسر و دخترم شدم و چوب حراج به خانه ام زدم و با اینکه این مدارک را به تباری نشان دادم و موضوع را با او مطرح کردم؛ اما همچنان هیچ واریزی از این بابت صورت نگرفت و بدهی دانشگاه پرداخت نشد.

وی اظهار می‌کند: حدود یک سال و نیم از این جریان گذشت و طلبکار‌ها به سراغم آمدند و خانواده ام آواره شدند. حدود ٣ میلیارد تومان به طور کلی برای پروژه دانشگاه و خوابگاه اساتید هزینه کردم و همه این‌ها به واسطه اعتماد به لباس روحانیت قائم مقام دانشگاه بود و در كل ٨ ميليارد تومان بابت كارهايى كه تباري درخواست كرده بود، هزينه كردم. هر طور که بود به وعده ام عمل کردم، اما نتیجه اش بدهکاری میلیاردی بود.
 
بیشتر بخوانید:
 

این پیمانکار برای حل مشکلش حتی به آیت الله جزایری، رئیس دانشگاه نیز نامه زده و خواستار رسیدگی به این موضوع شده، اما هنوز جوابی قطعی دریافت نکرده و منتظر عکس العمل او نسبت به این مسئله است.
 
//پیمانکاری که همه چیزش را برای تکمیل پروژه ساختمان دانشگاه امیرالمومنین (ع) اهواز گذاشت / قائم مقام دانشگاه منکر شد

وی می‌گوید: تباری هیچ مدرک قانونی دال بر تسویه حساب با پیمانکار دانشگاه ندارد و در هر دادگاهی این موضوع را مطرح کرده ایم و خواستار افشای این مدارک شده ایم، اما به این موضوع توجه چندانی نشده و با اینکه حتی تباری با جعل امضا خودرو و خانه مرا فروخته، با او هیچگونه برخوردی نشده و امضایی که برای تسویه حساب با تهدید گرفته نیز وجاهت قانونی ندارد.
 
کد ویدیو

پیمانکار دانشگاه امیرالمومنین (ع) اهواز با بغض ادامه می‌دهد: تمام وسایلی که در دانشگاه مورد استفاده دانشجویان و اساتید و کارکنان و روسای آن قرار گرفته را من خریداری کرده ام و هر بار که به تباری و علی نژاد و سودانی (قائم مقام جدید دانشگاه) مراجعه کرده ام، پاسخ منطقی در این باره دریافت نکرده ام و امیدوارم زودتر به این مشکل رسیدگی شود.

وی ابراز می‌کند: تنها امیدم این است که دستگاه قضایی به این موضوع به جد رسیدگی کند و ثابت شود که دروغگو نیستم و مال باخته ام و از اعتمادم سوء استفاده شده است.
 
لازم به ذکر است موارد مطرح شده صرفا مدعیات پیمانکار دانشگاه بوده و نظر مسئولین دانشگاه منعکس نشده است.مسئولان دانشگاه طی تماسی با خبرگزاری دانشجو آمادگی خود جهت ارائه توضیحات کامل ماجرا اعلام داشتند که بعد از ارسال و بررسی، منتشر خواهد شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۷ آبان ۱۳۹۸ - ۰۹:۳۱
بنظر می رسد این مشکل باید توسط مسیولین قوه قضائیه استان حل می شد. چرا یک پیمانکار باید متوسل به رسانه بشود باید دادگاه ویژه روحانیت ورود کند
7
3
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۱ دی ۱۳۹۸ - ۰۱:۱۴
رییس قوه قضاییه باید به این پرونده ورود کنه ودستور بررسی دقیق بده چرا باید این پیمانکار به این روز بیفته
3
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲ دی ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۰
صحبت های ایشون کذب است آقای تباری چند نوبت از خودم در حضور آقای حدام پول قرض گرفت و ب آقای حدام پور تحویل داد ک هنوز اصل بدهی آقای حدام پور هم ب من نرسیده
ایشون فرار کرده و اگه همان موقع مونده بود تا الان مشخص میشد
آقای تباری در این مدت همیشه حاضر بوده و متواری هم نشد
آقای تباری چند دفعه بهش گفت اگر فقط بگی پول ها را چکار کردی من خودم کمک میکنم ولی آقای حدام پور قبول نکرد
1
3
پربازدیدترین آخرین اخبار