شهردار تهران، با اشاره به بحثهای ترافیکی پیش آمده، گفت: اختلافی با پلیس نداریم و بهتر است به موضوعات مثبت بیاندیشیم.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو پیروز حناچی، به همراه سردار رحیم صفوی رئیس هیئتامنای امامزادگان عینعلی و زینعلی (ع) و عبدالرضا گلپایگانی معاون معماری و شهرسازی شهرداری تهران، برای شرکت در مراسم اختتامیه مسابقه طراحی محیطی ارتباط پیاده آستان امامزادگان عینعلی و زینعلی (ع) با روددره فرحزاد و بخش شرقی آن، به خانه موزه معمار لرزاده رفت.
وی با بیان اینکه اگر آرزوهای بزرگ برای شهر و زندگیمان نداشته باشیم هیچوقت به موفقیت نمیرسیم و وظیفه ما داشتن آرزوهای بزرگ و صحیح است، گفت: تشکر میکنم از همکارانم که این فضاها را فراهم کردند، معتقدم یکی از رازهای شهرسازی این است که تمام ذی نفعان و تاثیرگذاران اصلی را برای یک هدف بزرگ دور یک میز جمع کنید تا همه برای تحقق آرزوهای شهر به هم کمک کنند. ما در ایران کمتر تجربه این کار را داریم. معمولا همه تنهایی را ترجیح میدهیم و برای کار جمعی کمتر از خود آمادگی نشان میدهیم؛ این در حالیست که کارهای بزرگ نتیجه کارهای تیمیاند. کیفیت اتفاقی نیست و نتیجه تلاشهای مستمر یک تیم است.
شهردار تهران ادامه داد: باید تلاش کنیم تا بر کیفیت امامزادهها، مواریث فرهنگی و طبیعی و جاذبههای شهر تهران بیافزاییم و غبار را از روی فراموششدگان شهرمان بزداییم. یکی از راههای این کار استفاده از خرد جمعی و تخصصی است که از طریق مسابقات معماری به دست میآید. در فرآیند برگزاری این مسابقات اول آنها را اعلام عمومی میکنیم تا شرایط رقابت برابر فراهم شود؛ معمولا کارفرماها هم از خرد جمعی استفاده میکنند و بهره میبرند. خیلی اوقات خلاقیتهایی در این مسابقات شکوفا میشود که به طور طبیعی در دسترس نیستند. به یاد دارم در مسابقه پل طبیعت همه پلسازان ایران شرکت کردند که شرکتهای بزرگ با سابقه ساخت پلهایی با دهانه بزرگ بودند، اما کسی برنده مسابقه شد که شاید تا قبل از آن شناخته شده نبود؛ دختر جوانی که در یک شرکت نوپا در تپههای عباس آباد کار میکرد. اخیرا دیدم نامهای به نمایندگی ما در فرانسه نوشته شده که در آن یکی از وزرای سابق دولت فرانسه خواسته بود تا معمار جوان پل طبیعت را به آنها معرفی کنیم. این افتخار کشور است و بدون وجود فضای رقابت و مسابقه این افراد توان عرض اندام پیدا نمیکنند. مطمئنا در این روش شهر بهره خواهد برد و ما نیز با معماران جوانی مواجه میشویم که ساخت بهتر شهر را به آنها میسپاریم.
حناچی در ادامه افزود: به زودی موزه ورزش و موزه تاریخ علم را نیز در تهران به مسابقه میگذاریم تا از این ظرفیت استفاده کنیم. این ساختمان که در آن قرار داریم یادآور یک معمار بزرگ در دوره معاصر ماست. خداوند توفیق زحمات و آثار مرحوم لرزاده را به همه نمیدهد. بخش عمدهای از فضاهای زیارتی و مساجد ایران از یادگاران ایشان است. یاد ایشان را در آستانه میلاد مبارک پیامبر اکرم (ص) گرامی میداریم. هزاران یادگار از ایشان در تهران داریم که انشاءالله آنها را نیز زنده خواهیم کرد.
وی با بیان اینکه برنامههای خلاقانه تهران را معرفی میکنیم، گفت: اگر وضعیت اقتصادی خوبی نداریم به این معنی نیست که نمیتوانیم هیچ کاری کنیم، چون باید از خلاقیتهایمان بهره ببریم. شاید ١٠ سال پیش نمیتوانستیم تصور کنیم که روزی بتوانیم چنین سرویسهای اینترنتی قدرتمندی داشته باشیم، اما الان این ظرفیتها را داریم و باید آنها را برای بهبود کیفیت زندگی به کار ببندیم وبه زودی از برنامههایمان برای «تهران، شهر هوشمند» نیز پردهبرداری خواهیم کرد که برنامههای مدون و پرباری نیز خواهند بود.
حناچی در حاشیه این برنامه در پاسخ به پرسش خبرنگاران در خصوص اختلاف نظر میان پلیس و شهرداری تهران برای اجرای طرحهای ترافیکی، گفت: هیچ دعوایی میان ما و ناجا وجود ندارد.
وی در پاسخ به این سوال که پلیس مدعی است که شهرداری تهران نظرات پلیس را برای اجرای طرحهای ترافیکی اخذ نکرده است، افزود: بهتر است به موضوعات بهتر و مثبت بیاندیشیم.