
گزارش|
محاکمه زنگنه به خاطر هدر رفت ۶۶/۰۰۰/۰۰۰/۰۰۰/۰۰۰ تومان
دولت و تیم زنگنه صرفاً از سر لجبازی با دولت قبل و تداوم دو قطبیهای عوام فریبانه، کارت سوخت را حذف و موجب بازگشت قاچاق در شش سال اخیر شدند.
گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو؛ یک تیتر همه را در شوک فرو برد؛ «سهمیهبندی سوخت از پنجشنبه ۲۳ آبان کلید خورد».
گرچه اولین زمزمههای گرانی بنزین مربوط به ایام بررسی بودجه سال ۹۸ بود، اما نمایندگان مجلس شورای اسلامی با تصویب گران نشدن بنزین در سال جدید، بر تثبیت قیمت این محصول استراتژیک صحه گذاشتند.
تا اینکه با انتشار خبری مبنی بر اراده وزارت نفت بر سهمیهبندی بنزین، جامعه در شوک فرو رفت؛ براساس اطلاعات به دست آمده طرح سهمیهبندی بنزین به تصویب شورای هماهنگی اقتصادی سران قوا رسیده است و نظام سهیمهبندی که در سال ۹۴ با تصمیم اشتباه دولت حذف شد دوباره از سر گرفته خواهد شد.
گرچه اولین زمزمههای گرانی بنزین مربوط به ایام بررسی بودجه سال ۹۸ بود، اما نمایندگان مجلس شورای اسلامی با تصویب گران نشدن بنزین در سال جدید، بر تثبیت قیمت این محصول استراتژیک صحه گذاشتند.
تا اینکه با انتشار خبری مبنی بر اراده وزارت نفت بر سهمیهبندی بنزین، جامعه در شوک فرو رفت؛ براساس اطلاعات به دست آمده طرح سهمیهبندی بنزین به تصویب شورای هماهنگی اقتصادی سران قوا رسیده است و نظام سهیمهبندی که در سال ۹۴ با تصمیم اشتباه دولت حذف شد دوباره از سر گرفته خواهد شد.
بر این اساس سهمیه هر خودرو ۶۰ لیتر در نظر گرفته شده است. به طوری که قیمت هر لیتر بنزین سهمیهای ۱۵۰۰ تومان و هر لیتر بنزین آزاد ۳۰۰۰ تومان خواهد بود؛ ضمن اینکه هر لیتر بنزین سپور نیز ۳۰۰۰ تومان تعیین شد.
مصرف بنزین از ابتدای امسال به بیش از ۹۱ میلیون لیتر در روز رسیده است که انتظار میرود با اجرای طرح سهمیه بندی مصرف بنزین کاهش یابد و قاچاق بنزین نیز کنترل شده و به صفر نزدیک شود.
۲۱۵ هزار میلیاردی که از جیب فقرا به جیب اغنیا میرفت
چندی پیش مژگان خانلو - سخنگوی ستاد بودجه سازمان برنامه و بودجه - در مورد وضعیت یارانههای پنهان مدعی شد که بررسیهای سازمان برنامه و بودجه نشان داد که در سال حدود ۹۰۰ هزار میلیارد تومان یارانه در بخش بودجهای، فرابودجهای و یارانه پنهان وجود دارد؛ از این رقم حدود ۶۰۰ هزار میلیارد تومان به حوزه انرژی و نفت و مشتقات آن اختصاص دارد که ۲۱۵ هزارمیلیارد تومان آن متعلق به بنزین است.

در صورتی که این رقم درست باشد، شیوه پیشین پرداخت یارانه بنزین مصداق بی عدالتی به شمار میرود به طوری که اقشار ثروتمند و مرفه که دارای بیشترین خودرو هستند بالاترین سود را برده و اقشار فقیر، نیازمند و یا افرادی که به هر دلیلی تمایلی برای داشتن خودرو ندارند، کمترین بهره را از این یارانه میبرند.
ارقام چند ده هزار میلیاردی یارانه به جیب اغنیا میرود
با اجرای سهمیه بندی بنزین از سال ۸۶، متوسط مصرف روزانه بنزین به ۶۰ میلیون لیتر کاهش یافت. اما با حذف کارت سوخت، این رقم به ۹۰ تا ۱۰۰ میلیون لیتر رسید و اواخر پارسال تا سقف ۱۳۵ میلیون لیتر در روز هم بالا رفت. حذف کارت سوخت، به معنای فاصله گیری از شفافیت آماری و تشدید قاچاق بود.
با روند پیشین ممکن بود مجبور باشیم بنزین را با قیمت روز دنیا وارد کنیم، اما به قیمت یارانهای قاچاق شود! روزانه ۱۰۰ میلیارد تومان خسارت قاچاق بنزین از کشور است؛ یعنی ماهانه سه هزار میلیارد و سالانه ۳۶ هزار میلیارد تومان. این را با رقم یارانه پرداختی در هر ماه که حدود ٣٨٠٠ میلیارد تومان است، مقایسه کنید. میشد این مبلغ را صرف حمایت از تولید و ایجاد اشتغال کرد.
متاسفانه دولت و تیم زنگنه صرفاً از سر لجبازی با دولت قبل و تداوم دو قطبیهای عوام فریبانه، کارت سوخت را حذف و موجب بازگشت قاچاق در شش سال اخیر شدند. برای مقابله با مصیبت قاچاق، میشد بدون افزایش قیمت بنزین، کارت سوخت و سهمیه بندی بنزین را احیا کرد و مصرف مازاد سهمیه (مثلاً ۶۰ یا ۹۰ لیتری) را حتی با قیمت ۳ هزار تومان یا بالاتر حساب کرد.
اما دولت، شش سال خلاف مصلحت عمل کرد و قیمت بنزین را با وجود افزایش سالانه تورم- که به ۴۰ درصد و بالاتر هم رسید- ثابت نگه داشت؛ سپس، چند ماه بعد از انتخابات ریاست جمهوری ۹۶، خواستار افزایش انفجاری قیمت به جبران آن کوتاهی ۶ ساله شد!
با افزایش تدریجی و سالانه قیمت در حد ۱۵- تا ۲۰ درصد، میشد قیمت را در مقایسه با کشورهای همسایه که سوخت به آنجا قاچاق میشود، واقعیتر کرد و مجبور نبود ناگهان در لایحه بودجه ۹۸، پیشنهاد افزایش ۵۰ تا ۱۰۰ درصدی قیمت را روی میز نمایندگان مجلس گذاشت؛ که با مخالف مجلس هم رو به رو شد.
بنزین، کالایی راهبردی است چنان که چند سال قبل، در اولویت تحریمهای غرب علیه ایران قرار گرفت. اما متأسفانه دولت به جای مدیریت مصرف و حرکت به سمت خودکفایی، روشهای غلطی را پیشه کرد که به وابستگی و مصرف بیشتر - ولو به نفع واردکنندگان خاص- میانجامید.
در این میان، هر چند قرارگاه سازندگی خاتم الانبیای سپاه، با احداث و راه اندازی پالایشگاه ستاره خلیج فارس، نقش مهمی در خودکفایی بنزین داشت، اما سرعت افزایش مصرف و قاچاق، میتوانست مجدداً برای کشور تهدید اقتصادی فراهم کند.

موضوع قاچاق و هدر رفت منابع، در دوره کمبود در آمد نفت و منابع سرمایه گذاری و ایجاد اشتغال، آسیب مهمی است و سهمیه بندی میتواند راه آن را ببندد.
اکنون با آشکار شدن نتایج خسارت بار سوء تدبیر دولت، باید مسیر را تدریجاً استباه کرد؛ و البته ضرورت دارد مقصران این خسارت و سوء تدبیر از طریق مجلس و قوه قضائیه مواخذه شوند. نباید هزینه آزمون و خطای یا لجبازی برخی مدیران دولت را مردم بپردازند.
نمایندگانی که خطا زدند
درست زمانی که بودجه ۹۸ در حال بررسی در مجلس بود، بسیاری از کارشناسان از طرح تخصیص بنزین به خانوار حمایت کردند؛ در این طرح قرار بود که به هر فرد ماهانه ۲۴ لیتر بنزین یارانهای تخصیص یابد، و در صورت عدم مصرف آن در طول ماه، دولت آن را به قیمت آزاد از فرد و خانوار خریداری کرده و وجه را به حساب آنها تزریق کند.
متاسفانه برخی نمایندگان مجلس با بی توجهی به آنچه به سود مردم است و تنها برای جوسازی جهت جمعآوری در انتخابات سال جاری، از اقدام مثبت چشمپوشی کرده بار سنگین قاچاق سوخت و یارانه پنهان بنزین را بر دوش مردم به ویژه قشر مستضعف قرار دادند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۴
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
قاچاق بیشتر سوخت = واردات بیشتر سوخت
این رابطه ای ساده اما بسیار مهم است اگر قرار باشدقوه قضاییه به پرونده حذف کارت سوخت رسیدگی کند ان شاء الله باید بیاد ببینه چه کسانی وارد کننده سوخت بودند و سود های کلانی که این حضرات کردند الان کجاست و بجیب چه کسانی رفته !!؟
ایا پای کسانی که واردات بنزین توسط خانواده شون رو رانت نمیدونستند در میان هست یا خیر !!؟
اگر قوه محترم قضاییه گرفتار حاشیه سازیهای اخیر علیه این قوه نشود قطعا ما امیدواریم که به این پرونده هم رسیدگی خواهد کرد
به احتمال زیاد کسانی که هی ۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار رو سر چوب کردند از ورود قوه قضاییه به پرونده و بحث حذف کارت سوخت و قاچاق فزاینده ناشی از این تصمیم غلط که ۴ سالی منابع کشور رو بهدر داده میترسند و به حاشیه پردازی و فرافکنی میپردازند
لطفا نعل وارونه نزنید
عمر یه ماشین سواری متوسط200هزار کیلومتر هست.اگه این ماشین هایی که ایرانی ها تولید میکنن تنها 4لیتر بنزین در 100کیلومتر بیشتر از مصرف معمول ماشین ها مصرف کنن
در پایان عمر یه ماشین
این ماشین 8هزار لیتر بیشتر بنزین مصرف کرده
اینرو گفتیم یه کم فضا عوض شه ؛)) و هم در املای کلمات دقت کنیم چون تأثیر گذاریش بهتره
گردن کلفت تر از محمدرضا شاه که نداشتیم داشتیم !؟؟ که امریکاییها و خیلی از کشورها پشتش بودند
یه زمانی به امام (ره) هم میگفتند شما با دست خالی میخوای با شاه بجنگی !؟؟
همون امام (ره) با دست خالی و با پشتوانه ای که از مردم داشت همون شاه رو بیرون کرد و به حکومت ۲۵۰۰ ساله شاهنشاهی پایان داد
حالا شاید بگید چرا زمان حال رو با زمان شاه مقایسه کردیم !؟
چون ی زنگنه همان کسی است که با قراردادهای IPC ....ش انگار ما رو به دوران شاهنشاهی قاجار برگردونده
در زمان شاه ملعون نفت ملت رو میفروختند بجاش غذا و دارو سلاح های بعضا معیوب و دست چندم میگرفتند و میخریدند
خوب حالا نفت میفروشیم و با فرایند اینستکس اروپایی، بجای پولش غذا و دارو دریافت میکنیم
ثانیا باید بگیم که ما شخصیت موش کارتون تام و جری رو خیلی دوست داریم امیدواریم منظورمون رو رسونده باشیم ؛)
ببین میخواهیم بگیم همیشه اونیکه فکر میکنه خیلی گنده است و گردن کلفته برنده نیست و به هدفش نمیرسه
مشکل بعضی از ما مردم اینه که هم قدرت خودمون و هم قدرت خدای خودمون رو دست کم گرفتیم یا بهش اعتقاد نداریم یا گاهی فراموشش میکنیم یه کم شجاعت و خودباوری اون موشه رو داشته باشید گربه هرچی هم بزرگ باشه حریفتون نمیشه
خیلی ها بودند که فکر میکردند که خیلی گردنشون کلفته و همیشه میتونن ظلم کنن اما سرنوشت اونها و ظلم اونها رو در همین عصر خودمون میتونیم بچشم ببینیم
سرنوشت صدام ها و ابوبکر البغدادی ها و اسامه بلادن ها و...
و البته اینرو هم باید بگیم لا یغیر ما بقوم حتی یغیر ما بانفسهم هم هست که ما مردم هم باید هم باید بخواهیم و خواستن هم به دعا و ثنای خشک و خالی نیست
اگه فقط یک روز یا یک ساعت قبل از انتخابات به انتخاب درست فکر کنیم و درست انتخاب کنیم مجبور نیستیم ۴ سال یا حدود ۱۴۰۰ روز یا حدود ۳۵۰۰۰ ساعت بعضی ها و تصمیمات غلطشون رو تحمل کنیم
ی عزیز ما و خیلی های دیگه باید بهوش بیایم بفهمیم که رأی ما مردم خیلی از این گردن کلفت های که میفرمایید توپشون پره رو میتونه خونه نشین کنه
ما و شما درست نماینده انتخاب کنیم و اون نماینده یه جو وجدان داشته باشه و خداترس باشه گردن کلفت بعضی ها رو میشکونه
اما متاسفانه بعضی ها انتخابات رو با بازی فوتبال و.. اشتباه گرفتند که یکی طرفدار این تیمه یکی طرفدار اون تیمه، بازی فوتبال رو باختی بعد از یه روز یه هفته و یه فصل یادت میره و دوباره میتونی خیلی زود جبران کنی
اما اگه در انتخاب درست نماینده و یا رییس جمهور اصلح باختی ۴ سال یا ۸ سال باید بدبختیش رو تحمل کنی ضمن اینکه مدیون میلیونها ادمی هستی که میتونستند با انتخاب درست شما سرنوشت بهتری داشته باشند
ما مردم کی میخواهیم بفهمیم!؟ کی میخواهیم بهوش بیایم!؟ خدا عالم است
اتفاقا اون گردن کلفته که گردنش اونقدرها هم که شما بزرگش کردی کلفت نیست خیلی دوست داره همه مثل شما فکر کنند و بگن نمیشه و نمیتونیم کاری بکنیم
این گوی این میدان ۴ ماه دیگه نماینده گانی باوجدان و خداترس انتخاب کنید با یک ا مضاء و یه کوچولو استیضاح و البته توکل بر خدا میتونید همین اقای بالصطلاح شما گردن کلفت رو خونه نشین کنید و شرش رو از سر مردم کم کنید
از این نظر دولت کار درستی کرده بله !!؟ :)
چرا تو اینروزها یک نفر راجع به تولید خودروهای پرمصرف داخلی حرف نزده و انها رو مقصر افزایش مصرف بنزین ندونست !؟
میترسیدند به تیریش قبای خودروسازها بربخوره !!؟
همه اش راه حل های مسکن مقطعی گران کردن بنزین و... ارائه و اجرا میشه
دولتی که بخاطر لجبازی و منفعت نورچشمی های وارد کننده بنزین ، کارت سوخت رو ۴ سال حذف کرد راه حل اساسی میفهمه چیه !!؟و خذلیش میشه !!؟
اگه واردات بنزین که قیمت حهانی اش افزایش یافته براش بصرفه بود حالا حالاها سهمیه. بندی و کارت سوخت رو بر نمیگرداند
در ضمن چرا شما ترکیه رو مثال نمیزنی !!؟ درسته که قیمت بنزین اونجا به پول ما ۴۵۰۰ تومنه اما حقوق فقط کارمنداش میدونی چقدره !!؟ معادل ۴۵۰ دلار در ماه
۴۵۰ دلار روبه پول ما حساب کن ببین کارمندان کشور ما و اقشار متوسط به پایین همین حقوق رو میگیرند !؟؟
با ۵۵۰۰۰ دومن یارانه اضافی حقوقمون میرسه به ۴۵۰ دلار یا نه !!؟ میدونی که نمیرسه پس شیره سر خودمون نمالیم
بمردم هم توصیه میکنیم که نه مزاحم ۱۲۴ بشید و نه هیچ ارگان نظارتی دیگه گرونی دیدین رسانه اش کنید
خودشون درست میکنند
قشنگ معلومه که خودشون اشتباه کردند و دست به دامن اقا شدند که افتضاح بوجود امده بدست دولت رو درستش کنند
همیشه همینطور بوده که دولت اشتباه کرده و انتظار داشتند رهبری پادر میانی کنند و درستش کنند
امیدواریمحضرت اقا هم طرف مردم را بگیرند و نگذارند اینها گرانی بنزین را به پای رهبری بنویسند و بگویند رهبری هم از گرانی بنزین حمایت کرده
این دولت اینقدر گستاخ شده که بدروغ سخنی را به رهبری معظم نسبت داده اند که رهبری با تصویب Fatf موافقت کردند حالا هم بدنبال این هستند که گرانی بنزین رو بگردن رهبری بیاندازند
خوب سران قوا در مقابل عمل انجام شده قرار گرفتند پس پشتوانه کارشناسی همه قوا در کار نبوده
تا روز قبل از گرانی بنزین هم اقایان دولتی میگفتند گرانی بنزین شایعه است اخر شب یکهو اعلام کردند که از ساعت صفر سهمیه بندی و قیمت های حدید بنزین اعمال میشه
رهبری معظم که فرمودند که صاحب نظر نیستند پس باصرار اقایان نظر داده اند سران دو قوه دیگر هم که در مقابل عمل انجام شده قرار گرفتند و صبح روز اجرای این طرح اومدند نظر دادند
بنابراین ما تبعات هرگونه افزایش قیمت کالاها به دلیل افزایش قیمت بنزین رو متوجه تنها دولت میدانیم
نه رهبری مقصر هستند خدای نکرده و نه سران دیگر قوا فقط و فقط دولت مقصر است
چرا قبل از اعلام و اعمال قیمت های جدید بنزین به مجلس نگفتند که تصویب بکنند یا نکنند !!؟ چرا همش میگفتند شایعه است !!؟
یه دردی اقایان دولتی داشتند که بمجلس و نه به قوه قضاییه اطلاع ندادند
باز عرض میکنیم که تمام تبعات گرانی اجناس ناشی از گرانی بنزین متوجه دولت ی روحانی است و لاغیر
الان هم دولت قیمت بنزین رو گران کرد بعد صبح روز اعمال قیمت های جدید بنزین اقایان سران قوا نشستند مشورت کنند و تصمیم بگیرند
اقاجان مشورت مربوط به قبل از تصمیم و اجرای تصمیم است نه بعد از تصمیم و اجرای اون ؛))
خوب توقع داشتید دیگر سران قوا در مقابل عمل انجام شده دولت قرار گرفتند چکار کنند بعدش بگن مخالفیم ؛؛)) که دولت بگه شما نگذاشتید !!؟
سهمیه بندی و برگشت کارت سوخت کار خوبی بوده اما گران کردن بنزین نه ، فقط این وسط دولت شیطنت کرده که که سهمیه بندی و گرانی بنزین رو در قالب یه طرح همزمان اجرا کرده
قیمتهای قبل از گرانی بنزین رو خوب ازش اطلاع داریم دولت بدونه یه ذره گرونی در جایی ببینیم بدولت خبر نمیدیم رسانه ها رو اول خبر میکنیم که مردم بفهمند نظارتی که دولت میگفت چقدر عملی شده !!؟
بعد در شورای انقلاب فرهنگی تا چندین وقت سرش بحث بود
بعد رهبری معظم در سخنرانیشون مخالفت خودشون رو راجع به ۲۰۳۰ اعلام کردند و از اینکه برنامه فرهنگی کشور در خارج از کشور خودمان تدوین بشه انتقاد کردند
بعد تازه شورای انقلاب فرهنگی مصوبه لغو اجراش رو تصویب کرد
یعنی دولت چندین دفعه از این شگرد در تصمیماتش استفاده کرده و باز یه نماینده میاد میگه دور خوردیم و..
اقا یه بار شما مصوبه غلط دولت رو رد کنید و تصویب نکنید تا یاد بگیره تصمیم جنجالی خواست بگیره قبلش با مجلس و ... مشورت کنه بعد اجرا کنه
نه اینکه قبلش اجرا کنه حالا که توش گیر کردند و گندش در اومد حالا بیان مشورت کنند و دست به دامن رهبری بشوند
چندین ماه پیش هم اقا فرمودند که کار ما نیست اینها
یعنی چی یعنی اینکه شما مسئول اجرایی کشوری یعنی شما نماینده ناظر بر عملکرد دولتی یعنی شما ناظر بر اجرای درست قوانینی ی قوه قضاییه
نه اینکه در مساله تعیین قیمت بنزین هم اقایان دست بدامن رهبری میشوند !!
وقتی اقا میگه من صاحب نظر نیستم یعنی این کارها کار شماست نه وظیفه رهبری
از اونطرف هم که دولت علاقه داره هر اشتباهی کرد بیاندازد گردن دیگر قوا و رهبری
ندیدید سر قضییه برجام گفتند برجام تصمیم نظام بود !!؟
خوب کی میخواهید این دولت رو ادب کنید که مسئولیت کارهاش رو خودش قبول کنه و به این و به ان اویزون نشه !!؟
واقعا مردم ، مجلسی دیگر باید و دولتی دیگر ،
خودمون باید ۴ ماه دیگه یه فکری به حال این مجلس وکیل الدوله و دست و پا بسته بکنیم
کنه و عقدش کنه بعد بره نظر پدر و مادرش رو بپرسه :))
خوب پدر و مادره میگه خودت بریدی و دوختی و انتخاب کردی چرا نظر ما رو دیگه میپرسی !!؟
حالا خود دولت تصمیم گرفته و اجرا کرده بعد اومده با سران قوا در میان گذاشته و اخرش هم دست بدامن رهبری شده
خوب معلومه میخواد بعدا اشتباه امروزش رو بندازه گردن دیگر قوا و ورهبری معظم
زنگنه این کارو کرد چون یه نفر از تیم دولت بود ! همه دولت تو این قضیه سهیم ان !
مجلس هم که..... !
یه سوال دارم ! همه میگن اعتراض صلح آمیز باید انجام بشه ! حرف من اینه اونایی که میان همچین چیزی رو تصویب میکنن میدونن که مردم تو فشار هستن و نمیتونن همچین چیزی رو قبول کنن ! میدونن مردم مخالفن یعنی میدونن مردم اعتراض میکنن ولی بازم اینکارو کردن !
پس در واقع اعتراض صلح آمیز اثری داره به نظرتون ؟
دولت از طریق سخنگوی و وزیر نفت خودش بارها مدعی شد که اینها شایعه است اما خودش با این تصمیم یکهویی برای افزایش قیمت بنزین ثابت کرد که شایعه نبوده و درست بوده
خوب اون بقول بعضی ها اغتشاشگر ها با این سرعت اماده شده بودند برای خرابکاری یا برنامه ریزی شده این کار رو کردند !!؟ اگر برنامه قبلی بوده چطور از تصمیمی که مردم خودمون اطلاع نداشتند اطلاع داشتند و خودشون رو اماده کردند برای اغتشاش !!؟
میخوام بگیم دود از کنده بلند میشه و یه مقصر این قضایا اون کسانی هستند که از داخل دولت این تصمیم دولت رو قبل از اعلامش به بیرون منتقل کردند و پخش کردند به قول دولت شایعه کردند
این همه اغتشاشگرها از خارج که نیومدند از داخل کشور خودمون بودند و کسی هم که میخواد خرابکاری کنه که با صورت باز نمیره خرابکاری کنه ماسک میزنه که شناسایی نشه
حالا میگن در رسانه که اینها چون ماسک زده بودند از مردم نبودند !!
حالا تحت تأثیر ماهواره و شبکه های معاند قرار گرفتند قابل باوره اما اینکه همشون یهو از خارج اومدند و از مردم نبودند باورش مشکله و اگه بخواهیم باور کنیمکه از خارج اومدند باید به قدرت نهادهای اطلاعاتیمون خدای نکرده شک کنیم
بهتره بگید یه عده معاند اونور آبی به تحریک یه عده از مردم داخلی پرداختند که منش و رفتار و خواستشون با مردم یکی نبوده
بنابراین باز تکرار میکنیم دنبال این هم باشید که چه کسی خبر افزایش قیمت بنزین رو قبل از اعلام خود دولت از هئیت دولت به بیرون از هئیت منتقل کرده !!؟