دبیر گروه حضرت امیر(ع) دانشگاه پیام نور ایلام با اشاره به برگزاری جلسات آموزشی رایگان در روستای آب انار گفت: طبیعت روستا برای دامپروری و زنبورداری مناسب بود؛ اما روستائیان دانش کافی نداشتند.
امیرحسین نساری، دبیر گروه جهادی حضرت امیر(ع) دانشگاه پیام نور ایلام در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در خصوص فعالیتهای اثربخش این گروه در استان گفت: ما در دو سال ۹۶ و ۹۸ به روستای آب انار از توابع ایلام رفتیم که در سال ۹۶ عمده مشکلات مردم مربوط به آب رسانی و قطعی برق بود.
نساری ادامه داد: این روستا در طی شبانه روز فقط برای دو ساعت به آب دسترسی داشت که از استانداری و سپاه در این خصوص طلب همیاری کردیم، اما نتیجهای حاصل نشد. پایه ریزی این طرح به دو میلیارد اعتبار احتیاج داشت که مراجع مربوط فقط توانایی این را داشتند که ده میلیون تومان را به این کار اختصاص بدهند.
دبیر گروه حضرت امیر(ع) دانشگاه پیام نور ایلام افزود: در سفر دومی که در سال ۹۸ به آب انار داشتیم ،متوجه شدیم که علاوه بر کمبود آب، مردم با مشکلات دیگری نیز دست و پنجه نرم میکنند. طبیعت این روستا برای دامپروری و زنبورداری مناسب است؛ اما مردم از عدم دانش کافی برای استفاده از این ظرفیتها برخوردار نبودند.
وی در ادامه گفت: از دانشگاه پیام نور ایلام درخواست کمک کردیم و در ۱۶ جلسه به صورت رایگان به آموزش دامپروری و زنبورداری پرداختیم. خوشبختانه در بحث دامپروری هم نتیجه گرفتیم.
نساری در مورد ترفیع مشکلات آب رسانی روستا گفت: این موضوع را در سال دوم مجددا پیگیری کردیم. استاندار عوض شده بود و یک مبلغی را به این مسئله تخصیص دادند؛ اما در انجام و به ثمر رساندن این طرح خودمان پیش قدم شدیم. تجهیزات کافی هم نداشتیم، اما به هر طریقی که بود از ارگان های مختلف لوازم مورد نیاز تهیه و از اعتبار استانداری استفاده کردیم.
دبیر گروه حضرت امیر(ع) دانشگاه پیام نور ایلام در ادامه گفت: همچنین به کمک دانشجویان، خانه بهداشت و حسینیهای تاسیس کردیم و بستههای غذایی هم در اختیار محرمین روستا قرار دادیم.
وی در پایان گفت: روستا در ابتدای ورود ما از لحاظ توسعه یافتگی شرایط خوبی نداشت، اما حالا با شرایط استاندارد فاصله بیست درصدی دارد. برنامههای زیادی برای سال آینده داریم که مهمترین آنها ایجاد یک سیل بند است. البته تا مقداری از کار را جلو بردیم، اما بخش اعظمی از آن باقی مانده و نیمه کاره است.