آخرین اخبار:
کد خبر:۸۰۶۸۷۲

پکن: آمریکا بزرگ‌ترین منبع بی‌ثباتی برای جهان است

وزیر خارجه چین تصریح کرد: آمریکا بزرگ‌ترین منبع بی ثباتی برای جهان است.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو به نقل از رویترز، «وانگ یی» وزیر خارجه چین امروز شنبه در سخنانی تصریح کرد: آمریکا بزرگ‌ترین منبع بی ثباتی برای جهان است.

بر اساس اعلام این خبرگزاری، وزیر خارجه چین در دیدار با همتای هلندی خود در حاشیه نشست گروه ۲۰ در ژاپن گفت: سیاست‌مداران آمریکایی در سراسر جهان درباره چین بدگویی می‌کنند بدون آنکه سندی را برای آن ارائه کنند.

گفتنی است، تنش‌ها میان واشنگتن و پکن زمانی آغاز شد که «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهوری آمریکا در تلاش برای جنگ تجاری با چین ابتدا تعرفه‌های سنگینی را بر کالا‌های این کشور وضع کرد و در ادامه با حمایت از آشوب‌ها در هنگ کنگ سعی کرد با پکن به مقابله سیاسی بپردازد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار