کد خبر:۸۰۷۰۰۲
در گفتگو با دانشجو مطرح شد

۱۶۰۰ زوج تاکنون در بیست و سومین دوره ازدواج دانشجویی ثبت‌نام کردند / ۳۰ آذر؛ آخرین مهلت ثبت‌نام

دبیر بیست و سومین دوره ازدواج دانشجویی گفت: تاکنون بیش از ۱۶۰۰ زوج دانشجو در این دوره ثبت نام کردند.

۱۶۰۰ زوج تاکنون در بیست و سومین دوره ازدواج دانشجویی ثبت نام کردند

غلامی، دبیر بیست و سومین دوره ازدواج دانشجویی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اشاره به آمار ثبت نام دانشجویان در این دوره گفت: تاکنون ۱۶۰۰ زوج در سامانه ازدواج دانشجویی ثبت نام کردند.

وی افزود: مهلت ثبت نام تا ۳۰ آذر است و پس از اتمام این زمان در صورت درخواست دانشجویان تمدید مهلت ثبت نام به دفاتر نهاد اعلام می‌شود.

غلامی در خصوص ظرفیت شرکت زوج‌های دانشجویی در این دوره گفت: ظرفیت نامحدود است پیش بینی ما برای همسفر تا بهشت ۱۵ تا ۲۰ هزار زوج است. به لحاظ ساختاری آمادگی پوشش این تعداد دانشجو را داریم و در صورت نیاز ساختار جدید اضافه خواهیم کرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار