طی نشستی با حضور معاون صدای رسانه ملی و جمعی از مدیران رادیو، جزئیات پانزدهمین جشنواره بین المللی رادیو اعلام شد.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، نشست خبری معاون صدای رسانه ملی با موضوع پانزدهمین جشنواره بین المللی رادیو و هفتمین اجلاس جهانی صدا صبح امروز در ساختمان شهدای رادیو برگزار شد.
«حمیدرضا شاه آبادی» معاون صدای رسانه ملی و دبیر پانزدهمین جشنواره رادیو در ابتدای صحبتهای خود گفت: بعد از یک وقفه شش ساله، سال گذشته شاهد فعالیت مجدد جشنواره بین المللی رادیو بودیم که امروزه همدم بسیاری از مخاطبان است.
وی با بیان اینکه ارزشمندترین سرمایه ما اعتماد مخاطب است افزود: حضور فرهیختگان در طول چند دهه در رادیو سرمایه ارزشمندی برای ما به شمار میرود و رادیو به پشتوانه حضور همین فرهیختگان و چهرههای نام آشنا از جمله گوینده و تهیه کنندگان و ... امروزه افتخارات فراوانی را بدست آورده است که نقش مهمی در سبک زندگی ایرانی اسلامی دارند.
شاه آبادی همچنین افزود: خوشبختانه رادیو در دنیای پر تلاطم رسانه نقش بی بدیلی در اثرگذاری فرهنگی دارد و در معرفی ویژگیهای ایران نیز نقش ویژهای ایفا کرده است. مسئله رقابت سالم در تولیدات رسانهای برای ما از اهمیت بالایی برخوردار است.
وی با بیان مهمترین دغدغه مدیران رادیو نیز بیان داشت: افزایش کیفیت برنامههای رادیویی و کشف عرصههای ناشناخته از دغدغههای مدیران رادیو به شمار میرود. سال گذشته به همت کار گروههای تخصصی این جشنواره در قامت خوبی ظاهر شد و خوش درخشید. در حال حاضر میتوانیم آثار و نتایج آن دوره از جشنواره را در برنامهها و همکارانمان مشاهده کنیم. بازگشت روحیه شاداب در همکاران از ویژگیهای آن دوره بود.
شاه آبادی ادامه داد: فراخوان ۱۵ امین دوره از این جشنواره امروز منتشر میشود که تفاوتهایی نسبت به جشنواره سالهای گذشته دارد. اکثر تولیدات رادیو محصول همکارانی است که ارتباط مداوم با رادیو دارند و کمتر به سمت برون سپاری میرویم.
دبیر پانزدهمین جشنواره بین المللی رادیو نیز گفت: امسال بخشهایی که جنبه فرعی دارند از اصل برنامه حذف شده تا تمرکز روی موضوعات محوری باشد. بخش اول ما بخش داخلی است و شرکت کنندگان برنامههای رادیویی در آن حضور دارند. محورهای این بخش با محورهای جشنواره در سال گذشته تفاوتهایی دارد و به موضوع برنامه ساختاری توجه ویژهای شده است.
وی ادامه داد: شرکت کنندگان بخش داخلی، برنامههای رادیویی هستند که در سال ۹۸ روی آنتن رفتند و در دو دوره سه ماهه انتخاب شده و تعدادی از برنامههای منتخب خود را معرفی میکنند.
شاه آبادی همچنین افزود: در این جشنواره به موضوع ساختارهای نوین نیز توجه ویژهای شده است. ما در بخش پنجم این جشنواره بخشهای مستند نغمات آیینی مسابقه نمایش را خواهیم داشت و در بخش ششم چهار محور موضوعی مطرح است حوزه دفاع مقدس برنامههای مناسبتی پاسداشت زبان فارسی به گونهای طراحی شده که در بخش داخلی جامعیتی وجود داشته باشد و بیش از ۹۰۰ عنوان برنامه بروی آنتن خواهد رفت. در هفته حدود ۴ هزار قسمت برنامه روی آنتن میبریم و این حجم برنامهها از ۱۶ شبکه سراسری پخش میشود.