آخرین اخبار:
کد خبر:۸۰۷۶۲۷
با موضوع تاثیر ترکیبات شیمیایی معدنی در OLED‌ ها؛

مقاله دانشجوی دانشگاه زنجان بیشترین ظریب تاثیر را در مجلات علمی جهان دریافت کرد

مقاله هاشم شهروس‌وند با موضوع تاثیر ترکیبات شیمیایی معدنی در OLED‌ ها بیشترین ضرایب تاثیر مجلات علمی جهان را دریافت کرد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مقاله تاثیر ترکیبات شیمیایی معدنی در OLED‌ها بیشترین ضرایب تاثیر مجلات علمی جهان را دریافت کرد.

مقاله هاشم شهروس‌وند با موضوع تاثیر ترکیبات شیمیایی معدنی در OLED‌ها بیشترین ضرایب تاثیر مجلات علمی جهان را دریافت کرد.

دیود‌های نور گسیل آلی Organic Light-Emitting Diode که تحت عنوان منابع نوری و نمایشگر‌های OLED معرفی می‌شود، نسل جدیدی از ادوات نوری محسوب می‌شود که علاوه بر اینکه زندگی بشر را تحت تاثیر خود قرار داده است، سهم بزرگی از بازار تجارت جهانی را نیز به خود اختصاص داده است.

میزان فروش نمایشگر‌های OLED در سال ۲۰۱۶، حدود ۱۵ بیلیون دلار برآورد شده است که این رقم به حدود ۴۲ بیلیون دلار در سال ۲۰۲۰ خواهد رسید. هم‌اکنون بیش از دو سوم صفحه نمایش‌های تلویزیون‌های بیش از ۴۰ اینچ بر پایه تکنولوژی OLED ساخته و مونتاژ می‌شود و سهم باقی‌مانده آن عمدتا در اختیار تکنولوژی نقاط کوانتومی است.

بیش از ۹۰ درصد صفحات نمایش تلفن‌های همراه، OLED هستند. شایان ذکر است، ماده فعال نشرکننده نور در OLED، اغلب ترکیب‌های شیمیایی آلی و معدنی است که گران قیمت‌ترین و هزینه برترین جزو یک نمایشگر به محسوب می‌شود به نحوی که قسمت عمده‌ای از تحقیقات دانشمندان رشته‌های مختلف بر روی جستجوی ترکیبات شیمیایی مقرون به صرفه و پربازده متمرکز شده است.

در همین راستا، مقاله با موضوع تاثیر ترکیبات شیمیایی معدنی در OLED‌ها با همکاری بابک پاشایی به عنوان محقق پسادکتری، خانم سهیلا کریمی دانشجوی دکتری شیمی معدنی و هاشم شهروس‌وند عضو هیات علمی گروه شیمی دانشگاه زنجان و مشارکت محققینی از کشور‌های کانادا، ایتالیا و اسپانیا در مجله معتبر (Chemical Society ReviewChem.Soc.Rev. ,۲۰۱۹،۴۸، ۵۰۳۳—۵۱۳۹) مورد پذیرش و چاپ قرار گرفت.

این مجله با ضریب تاثیر ۴۰.۰۲۶، در رده‌بندی JCR سال ۲۰۱۸ بیشترین ضرایب تاثیر مجلات علمی جهان، در رتبه ۱۵ بعد از مجله Science قراردارد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار