آخرین اخبار:
کد خبر:۸۰۷۶۵۱
کلانتری در نشست خبری:

۱۲۰۰ منتخب نهایی جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان تقدیر می‌شوند

معاون فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: ۱۲۰۰ نفر از برگزیدگان دانشگاه‌های مختلف به جشنواره ملی قرآن و عترت ملی دانشجویان معرفی شده‌اند که پس از ارزیابی‌ها تعداد ۱۳۵ نفر برگزیده می‌شوند.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ابراهیم کلانتری، معاون فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی در نشست خبری سی و چهارمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان سراسر کشور گفت: بخشی از کار‌های فرهنگی که امروز در همه دانشگاه‌ها پیگیری می‌شود مربوط به قرآن است. هم کانون‌های قرآن و عترت که امروز قریب ۴۰۰ کانون قرآن و عترت در دانشگاه‌های آزاد اسلامی داریم و هم پژوهشکده‌هایی که ویژه قرآن کریم هستند از برنامه‌های رسمی و اصلی دانشگاه‌های کشور و دانشگاه‌های آزاد اسلامی هستند. هزاران برنامه در طول سال با عنوان قرآن و عترت در سطوح دانشگاه‌های آزاد اسلامی در حال برگزاری است.

کلانتری ادامه داد: یکی از پاکترین عرصه‌های کار فرهنگی کار قرآنی است. اگر یک انسان توفیق مانوس شدن با قرآن را داشته باشد همین انس باعث می‌شود که ده‌ها پله ترقی طی شود و از ده‌ها مشکل و خطر و انحراف دور شود، به همین دلیل دانشگاه آزاد فعالیت‌های قرآنی را سرمشق کار خود قرار داده است.

معاون فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی اظهار داشت: شاید یک واقعیت باشد که جهان امروز با همه پیشرفت‌های علمی و تکنولوژی‌های پیشرفته نیازمند یک زندگی‌ همراه با آرامش و حس برادری و دوستی است. همه این‌ها در پرتو قرآن کریم شدنی است و قرآن آخرین معجزه الهی برای عصر خاتم است. امیدواریم جامعه اسلامی ما روز به روز انس بیشتری با قرآن پیدا کند.

وی گفت: سی و چهارمین جشنواره قرآن و عترت به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی روندی داشت که از یکسال قبل آغاز شده و طی حکمی که رهبری برای دکتر طهرانچی به عنوان رییس جشنواره ۳۴ قرآن و عترت امضا کردند از تیرماه سال ۹۷ دانشگاه آزاد فعالیت خود را برای تدارک این جشنواره آغاز کرد.

کلانتری اظهار داشت: یک بخش بخش معارف قرآن و عترت است که شامل ۹رشته ترجمه و تفسیر و صحیفه و احکام و آشنایی با احادیث و سیره نعصومین و حفظ موضوعی قرآن کریم است. این بخش محتوایی است که در ۲۱ آبان ماه با حضور ۲۲۰ نفر در سراسر کشور آغاز شده است.

وی گفت: بخش دوم ادبی و پژوهشی در ۱۶ رشته من جمله مقاله نویسی داستان نویسی تولید نرم افزار و عکاسی و ... است که حدود ۶۴۰ اثر در این بخش به دانشگاه آزاد شیراز رسیده که از این بین ۴۸ اثر برگزیده بعد از داوری‌ها انتخاب شده است.

معاون فرهنگی دانشگاه آزاد تصریح کرد: بخش سوم این مسابقه شفاهی و آوایی است که با حضور ۳۶۰ نفر از دانشجویان و اساتید کشور برگزیده می شوند که از این تعداد ۶۰ نفر برگزیده شده اند و از آن‌ها تقدیر به عمل می‌آید.

وی ادامه داد: تعداد کل شرکت کنندگان در مجموع بیش از یکصدهزار نفر در دانشگاه آزاد اسلامی بود. منتخبین این بخش‌ها که بیش از ۲۰۰ هزار نفر هستند، ۱۴ آذر در جشنواره سراسری که در شیراز برگزار می‌شود، دورهم جمع می‌شوند.

معاون فرهنگی دانشگاه آزاد گفت: دانشگاه‌های کشور من جمله دانشگاه آزاد اسلامی یک جمع بزرگی از بهترین قاریان و حافظان و هنرمندان قرآنی را دارند. این جزو افتخارات کشور است که بیش از دویست هزار نفر هرسال در مسابقات قرآن کریم شرکت می‌کنند و ده‌ها و صد‌ها مقاله‌های علمی و پژوهشی انجام می‌شود.

کلانتری در پایان گفت: در مجموع ۱۲۰۰ نفر از برگزیدگان دانشگاه‌های مختلف به این جشنواره معرفی شده‌اند که پس از ارزیابی‌ها تعداد ۱۳۵ نفر برگزیده می‌شوند و در افتتاحیه و اختتامیه مورد تقدیر قرار می‌گیرند.

وی در پاسخ به یکی از خبرنگاران درباره هزینه این جشنواره گفت: در این جشنواره تمام تلاش ما بر این بود که از حداکثر امکانات دانشگاه استفاده  و صرفه جویی انجام شود. تنها در بخش جوایز یک میلیارد تومان هزینه شد.
 
در ادامه این نشست خبری ، مجید طالب تاش، رییس پژوهشکده قرآن و عترت گفت: مستحضرید که مقام معظم رهبری بر دو موضوع تکیه و تاکید دارند که یکی از ان‌ها حضور فعال جوانان در برنامه‌های قرآنی است با همین رویکرد ما تلاش کردیم این جشنواره را برنامه ریزی کنیم که یکی از رویکرد‌های آن دانشجویی است.

وی ادامه داد:امسال در دانشگاه شیراز این جشنواره را خود دانشجویان انجام خواهند داد. ما تلاش کردیم که این جشنواره از فضای دانشگاه به جامعه علمی ما منتقل شود به همین دلیل منتقل شد اختتامیه به مزار حافظ شیرازی. ما در شیراز تلاش کردیم تا تمام دستگاه‌های دولتی و رسمی و غیر رسمی و فرهنگی در این مراسم شرکت کنند و همراهی و همدلی داشته باشند.

طالب تاش افزود: این جشنواره در سه بخش برگزار می‌شود. در بخش معارفی ۲۲۰ نفر از دانشگاه‌های مختلف به جشنواره معرفی شدند که ۲۷ نفر برگزیده شده اند و از این‌ها در افتتاحیه جشنواره تقدیر به عمل خواهد آمد.

رئیس پژوهشکده قرآن و عترت دانشگاه آزاد ادامه داد: ۶۴۰ اثر ادبی و هنری و قرآنی به دبیرخانه جشنواره ارسال شده بود که داوری آن‌ها انجام و ۴۸ اثر برگزیده شده است.

وی در پایان گفت: روز‌های ۱۲ و ۱۳ آذرماه مسابقات شفاهی برگزار خواهد شد و ۲۸۵ نفر به بخش شفاهی معرفی شده اند که از این میان ۴۵نفر برگزیده خواهند شد همچنین۱۲ گروه تواشیح معرفی شدند که ۳گروه هم از بین آن‌ها برگزیده خواهند شد. در مجموع از ۶۰ نفر در بخش شفاهی تقدیر خواهد شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار