رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا گفت: برای فعالسازی رمز پویا نیازی به ثبتنام، وارد کردن اطلاعات خود و حساب بانکی و یا پرداخت هیچ وجهی نیست؛ هموطنان مراقب دام مجرمان سایبری باشند.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سرهنگ علی محمد رجبی رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا در خصوص رمزهای پویا یا یکبار مصرف و کمین کلاهبرداران در این زمینه، اظهار داشت: کلاهبرداران فضای مجازی با ترفند دریافت رمز یکبار مصرف، پیامکی به مخاطبان فرستاده و از فرد میخواهند برای دریافت رمز یکبار مصرف به آدرس ذکر شده مراجعه کند در حالی که برای فعالسازی رمز یکبار مصرف اصلا نیازی نیست که کاربر به سایت یا لینک اینترنتی مراجعه کند.
رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا تصریح کرد: برای دریافت رمز یکبار مصرف فرد باید اپلیکیشنی را از یک فروشگاه معتبر دانلود کرده و در آنجا فرآیند ثبتنام را انجام دهد؛ سپس با مراجعه به خودپرداز بانک خود رمز یکبار مصرف را فعال کند.
وی با تأکید بر این مطلب که افراد نباید به هیچ عنوان به پیامکهایی که از خطوط موبایل شخصی ارسال میشود و از فرد میخواهد که برای ثبتنام و فعالسازی رمز پویا به سایتی مراجعه کند، اعتنا کند، ادامه داد: لازم است هموطنان این شمارهها را به سامانه ۱۹۵ یا پلیس فتا اعلام کنند.
سرهنگ رجبی گفت: فرآیند فعالسازی رمز پویا به طور کامل در وبسایت بانک افراد توضیح داده شده و لازم است افراد قبل از هر اقدامی ابتدا به سایت بانک مراجعه کرده و برابر مراحل توضیحداده شده اقدام کنند.
رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا با اشاره به این مطلب که در حال حاضر خدمات رمز پویا توسط نرمافزارهای رمزساز ارائه میشود تأکید کرد: هموطنان باید این نرمافزارها را حتما از فروشگاههای معتبر دانلود نرمافزار و یا از خود سایت بانک مربوطه دریافت کنند و به هیچ وجه از شبکههای اجتماعی یا پیامرسانها نرمافزارها را نصب نکنند.
سرهنگ رجبی با تأکید بر این مطلب که برای فعالسازی رمز پویا نیازی به پرداخت هیچ وجهی نیست، اظهار داشت: برای فعالسازی رمز پویا نیازی به ثبتنام و وارد کردن اطلاعات خود و حساب بانکی در هیچ سایتی نیست؛ هموطنان هوشیار باشند کد فعالسازی نرمافزار رمزساز خود را در اختیار دیگران قرار ندهند.
وی با اعلام این مطلب که اگر شهروندان برای فعالسازی رمزساز خود با مشکل مواجه شدند باید با پشتیبان بانک خود تماس بگیرند، خاطرنشان کرد: هموطنان موارد مشکوک و مجرمانه را با مراجعه به سایت پلیس فتا در بخش فوریتهای سایبری گزارش کنند.