کد خبر:۸۰۸۶۳۲
در مقطع کارشناسی؛

دانشگاه پیام نور بر اساس سوابق تحصیلی دانشجو می‌پذیرد

دانشگاه پیام نور در مقطع کارشناسی بر اساس سوابق تحصیلی دانشجو می‌پذیرد. داوطلبان تا ۳۰ دی ماه ۹۸ فرصت دارند جهت ثبت نام اقدام کنند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از دانشگاه پیام نور، دانشگاه پیام نور در مقطع کارشناسی صرفا بر اساس سوابق تحصیلی دانشجو می‌پذیرد.

کلیه متقاضیان «اعم از داوطلبانی که در پذیرش رشته‌های صرفاً با سوابق تحصیلی آزمون سراسری سال ۱۳۹۸ ثبت‌نام کرده‌اند یا موفق به ثبت نام نشده‌اند» با همراه داشتن مدارک مورد نیاز تا۳۰ دی ماه ۹۸ جهت ثبت نام به دانشگاه پیام نور حل مراجعه کنند.

داوطلبانی که در ردیف پذیرفته شدگان نهایی آزمون سراسری سال ۹۸ «مرحله شهریورماه» باشند، چنانچه در این مرحله ثبت نام و ادامه تحصیل کنند، قبولی اولیه آن‌ها در شهریور ماه لغو می‌شود و بدهی ایجاد شده باید توسط دانشجو تسویه شود.

داوطلب موظف است هزینه ثبت نام را از طریق سیستم پرداخت الکترونیکی سازمان سنجش آموزش کشور پرداخت کند.

هر داوطلب می‌تواند صرفاً متقاضی یک کدرشته محل است بنابراین در صورت ثبت نام داوطلب در دو یا چند کد رشته/ محل، اطلاعات وی در بانک اطلاعات پذیرفته شدگان هر دو محل حذف خواهد شد.

لازم به ذکر است، داوطلبانی که حداکثر تا ۳۰ بهمن ماه ۹۸ موفق به اخذ مدرک دیپلم نظام جدید «۳-۳-۶» / پیش دانشگاهی/ کاردانی می‌شوند مجاز به ثبت‌نام در این دوره و برای نیمسال دوم ۹۹-۹۸ هستند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار