رئیس اندیشکده یقین گفت: کشور نیاز به خیزش جوانان در این دوره دارد و من خواهش میکنم نسل اول انقلاب به صحنه انتخابات نیایند و کاندیدا نشوند و از جوانان میخواهم هر نسل اولی آمد، جلوی او بایستند.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حسن عباسی، رئیس اندیشکده یقین در نشست دانشجویی با عنوان «زمینه سازی برای مجلس تراز گام دوم انقلاب اسلامی» که به همت بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد کرج، در سالن اجتماعات این دانشگاه برگزار شده بود، اظهار کرد: روزهای پایانی دولت دوازدهم در حالی میگذرد که هم غرب از غرب گرایان در ایران ناامید شده و هم جریان غرب گرا امیدی برای حضور در مجلس و دولت آینده نمیبیند.
عباسی به تجربههای سیاسی کشور در چند سال گذشته اشاره کرد و گفت: از سال ۶۰ به بعد غرب گراها در ایران نشان داده اند که هرگاه مردم آنان را از جریان سیاسی کشور کنار بگذارند، چالشهای جدی برای همه مردم ایجاد کرده اند.
رئیس اندیشکده یقین جریانات اخیر را فتنهای معرفی کرد که به دلیل سیاستهای غلط سهمیه بندی بنزین ایجاد شد و ادامه داد: آسیبهایی که از این جریانات اخیر به اموال عمومی و شخصی مردم وارد آمد و دشمن نیز فرصت پیدا کرد که علیه کشور جنگ تبلیغاتی راه بیاندازد و در نهایت هزینههای اجتماعی به نظام تحمیل شود و همه اینها متوجه افرادی است که کشور را دچار این چالش کردند.
وی با بیان اینکه در این شرایط باید مسئولان فتنه اخیر پاسخگوی مردم باشند، گفت: اکنون بهترین اتفاق این است که این آقایان را پاسخگو کنیم، همانهایی که راست و دروغ را در انتخابات به هم آمیختند و در نهایت وقتی رأی آوردند گفتند شورای نگهبان نگذاشت ما کسی را که میخواستیم به انتخابات بیاوریم و اینگونه عملکرد ضعیف خود را پشت این حاشیه سازیها پنهان کردند.
عباسی ادامه داد: برخیها از روی عمد میخواهند صحنه عمومی کشور را به هم بریزند و وقتی در کشور آشوب شد بسیج، سپاه و نیروی انتظامی که زیر نظر رهبری هستند به صحنه بیایند و هزینه برخوردها را به جان بخرند و آنگاه آقایان با خیال راحت خود را کنار بکشند.
وی با اشاره به انتخابات پیش روی مجلس شورای اسلامی گفت: کشور نیاز به خیزش جوانان در این دوره دارد و من خواهش میکنم نسل اول انقلاب به صحنه انتخابات نیایند و کاندیدا نشوند و از جوانان میخواهم هر نسل اولی آمد، جلوی او بایستند.
رئیس اندیشکده یقین تاکید کرد: رهبری تصریح کردند دولت جوان انقلابی اداره امور کشور را بر عهده بگیرد و مجلس هم باید برای ریل گذاری چنین دولتی جوان و پرانرژی باشد.
وی دو قطبی سازیهای دروغینی که در عرصه سیاست ایجاد میشود را محکوم کرد و گفت: منشاء این دو قطبی کردن بر اساس تعالیم لیبرال سرمایه داری است تا هر بار افکار عمومی را در قالب رقابت این دو گروه مدیریت کنند در حالی که ما در کشور نیاز داریم تا خط فکری اصیل انقلاب بر جریان اداره کشور حاکم شود و عمیقا به مبانی فکری اسلام و انقلاب باور داشته باشد.
وی دولت اصلاحات را ادامه تفکرات هاشمی رفسنجانی دانست و گفت: توسعه سیاسی که خاتمی دنبال میکرد ادامه توسعه اقتصادی هاشمی رفسنجانی بود و هر دو جریانی سیاسی از سال ۶۸ تفکرات لیبرال دموکراسی و سوسیال دموکراسی را در کشور اجرایی کردهاند و ضربات زیادی در اثر اجرای سیاستهای آنها به کشور و مردم خورده است.