کد خبر:۸۰۹۴۵۶

تفاوت‌های امسال جشنواره سینماحقیقت؛ از بلیت‌فروشی تا ویدئو لایبرری

دبیر سیزدهمین جشنواره بین‌المللی سینماحقیقت، تفاوت‌های این دوره از جشنواره با ادوار پیشین را تشریح و تاکید کرد: در این دوره برای نظم بخشیدن به جشنواره بلیت‌فروشی داریم و همه عواید آن به مالکان فیلم‌ها اختصاص می‌یابد.
 به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، نشست خبری سیزدهمین جشنواره فیلم مستند ایران «سینما حقیقت» پیش از ظهر امروز (دوشنبه ۱۲ آذر) با حضور محمد حمیدی‌مقدم، دبیر جشنواره و رئیس مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی در این مرکز برگزار شد.

حمیدی‌مقدم در این نشست گفت: تفاوت‌های امسال جشنواره با ادوار قبل در هویت بصری جشنواره شکل گرفته است و امسال برای نخستین بار، مدیر هنری داریم.

وی ادامه داد: امسال سینماحقیقت از هویت عمومی خودش خارج می‌شود و با کارت ورود فقط امکان حضور مهیا خواهد شد. چرا که طی یکی دو سال قبل مخاطبان اصلی گله‌مند بودند که به دلیل ازدحام بیش از حد امکان تماشای فیلم‌ها را نداشتند. به همین دلیل ورود سالن توسط رزرو بلیت انجام می‌شود، این به معنای بلیت‌فروشی نیست، چون صاحبان آثار، سینماگران و اهالی رسانه با ثبت‌نام در سامانه به صورت رایگان می‌توانند از تماشای فیلم‌ها بهره ببرند.

به گفته دبیر سیزدهمین جشنواره سینماحقیقت، علاقه‌مندان عام سینمای مستند هم با ثبت نام در باشگاه فیلم مستند (حداکثر ۱۵۰ عضو) و پرداخت حق عضویت بتوانند بلیت‌ها را به صورت رایگان دریافت کنند. فقط رزرو بلیت کافی نیست و تا یک ساعت قبل از شروع سانس، بلیت‌ها باید از پیشخوان پردیس چارسو دریافت شود. به این طریق می‌توانیم نظم را ایجاد کنیم.

وی توضیح داد: تعدادی بلیت ۱۰هزار تومانی هم به صورت حضوری به فروش می‌رسد. سانس‌های صبح هم که از ۱۰:۳۰ آغاز می‌شود، ۵ هزار تومان قیمت دارد. سانس‌های صبح فیلم‌های پرمخاطب شب گذشته را نمایش می‌دهند تا بدین‌ترتیب هر فیلم ۳ نمایش در جشنواره داشته باشد. ۱۰ صندلی به صاحب فیلم، ۱۰ تا ۱۲ صندلی به اهالی رسانه و ۱۰ صندلی به گروه‌های داوری و مهمانان بین‌المللی اختصاص می‌یابد.

این مدیر سینمایی گفت: ویدئو لایبرری با امکان ۱۵ مصرف‌کننده مهیا شده‌است که فیلم‌ها با زیرنویس انگلیسی برای مهمانان بخش بین‌الملل به نمایش درآید. هدف اصلی، آرام‌تر کردن فضای جشنواره و منظم‌تر کردن آن است تا به سمت استانداردسازی جشنواره سینماحقیقت برویم.

وی با طرح این پرسش که سهم فروش فیلم چه خواهد شد؟ گفت: با تصویب شورای سیاست‌گذاری جشنواره قرار شد این سهم با تأیید کارگردان و تهیه‌کننده به صورت کامل به مالک فیلم اهدا شود.

اضافه شدن سالن فردوس موزه سینما با ۴۲ سانس به جشنواره سینماحقیقت یکی از اتفاقات خوب این دوره است. آنجا همه صندلی‌ها بلیت فروشی می‌شود و اکران رایگان نداریم.

حمیدی‌مقدم تصریح کرد: ۱۳ استان علاقه‌مند به میزبانی سینماحقیقت هستند. در مراکز آکادمیک هم اکران‌های اختصاصی خواهیم داشت. هنچنین ۱۱۸ طرح برای پیچینگ پنل دریافت کردیم که ۱۵ طرح طی سه روز معرفی می‌شود و مهمترین شرکت‌های تولید و تهیه مستند در این سه روز حضور دارند که در کنار داوران و خریداران خارجی به بررسی طرح‌ها می‌پردازند.

رئیس مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی گفت: شاید این آخرین دوره جشنواره سینماحقیقت است که با گروه‌های انتخاب کار خود را پیش می‌برد و از سال آینده، گروه‌های مشاوران به دبیر جشنواره در راهیابی فیلم‌ها کمک خواهند کرد. امسال هم هیچ مورد رد شده نداشتیم، غیر از مستندی که بهمن کیارستمی عرضه کرده است که دارای قواعد مورد پذیرش هیچ یک از هیأت انتخاب نبود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار