«اسامه النجیفی» در گفتگویی با رسانه های سعودی العربیه و الحدث به موضع گیری خصمانه علیه ایران پرداخت.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، اسامه النجیفی رئیس اسبق پارلمان عراق در گفتگویی با العربیه و الحدث به موضع گیری خصمانه علیه ایران پرداخت.
وی مدعی شد: ملت عراق مخالف هیمنه ایران بر اراضی و دخالت در امور داخلی آن به ویژه در مناطق مرکزی و جنوبی است. حضور ایران در عراق پایان خواهد یافت. احزابی که در قدرت حضور دارند به سهولت از آن دست نخواهند کشید، اما فشار مردم آنها را مجبور به تن دادن به خواستههای تظاهرات کنندگان میکند. ایران در امور عراق دخالت میکند و اجازه تضعیف حضور خود در عراق را نخواهد داد. تهران به آسانی از عراق نخواهد گذشت و در راستای تاسیس امپراتوری در منطقه حرکت میکند.
النجیفی گفت: ما به سوی انتخابات زودهنگام برای تصحیح روند سیاسی عراق حرکت میکنیم. نظارت سازمان ملل بر انتخابات آتی ضروری است. تظاهرات کنندگان باید در روند تدوین قانون انتخابات و کمیساریا برای تضمین ثبات مشارکت داشته باشند. اگر بنا باشد که عشایر برای حمایت از تظاهرات کنندگان سلاح به دست بگیرند پس نقش دولت چیست؟
وی افزود: در صورتی که گروههای سیاسی بر عدم تغییرات اصرار ورزند، عراق به سوی سمت و سوی نامعلوم حرکت خواهد کرد. تظاهرات از بطن رنجها برخاست و دخالت خارجی اگر باشد خیلی کم است.
النجیفی عادل عبدالمهدی را هم به شدت به باد انتقاد گرفت.
حتی اگر تمام اهل سنت عراق هم موافق او باشند! چگونه با نادیده گرفتن نظرات شیعیان که اکثریت را شامل میشوندخود را سخنگوی ملت عراق میداند؟!.... و همانی را تکرار میکند که وهابیون سعودی میگویند و شرایط سختی را که دخالتهای آمریکا و اسرائیل و آل سعود در حمایت از داعش و جنایتهای بیشمارش بر سر ملت عراق آورده و در اعتشاشات اخیر نیز دست دارد را نادیده گرفته و تنها حامی و دوست واقعی عراق را چنین توصیف مینماید؟! بی شک اسامة النجیفی که با آرمانهای نظیر بعثیون صدامی خود را لو میدهد نه با ملت عراق صادق است و نه خیرخواه آنها است. و چه ایران در امور عراق دخالتی داشته باشد یا نداشته باشد؛ موضع گیریهای امثال او جز خسران برای عراق و به نفع دشمنان عراق نخواهد بود. انشاالله در میان ملت عراق رسوا گردد.
ارسال نظرات
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.