یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: مصرف مواد غذایی مانند تخم مرغ و جگر میتواند تاثیر زیادی در افزایش ویتامین D. در بدن داشته باشد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، پیام فرح بخش، متخصص تغذیه و رژیم درمانی درباره نقش موثر ویتامین D. بر سلامت بدن گفت: ویتامین D. یک ویتامین محلول در چربی است که در صورت تامین به مدت طولانی در بدن باقی میماند و باعث تقویت سیستم ایمنی بدن افراد در مقابل نفوذ بیماری ها، ویروس ها، باکتریها و انواع سرطانها است.
این متخصص تغذیه و رژیم درمانی با اشاره به وضعیت استفاده افراد از ویتامین D. در کشور اظهار کرد: متاسفانه اکثر افراد هم خانمها و هم آقایان در کشور ما به علت موقعیت جغرافیایی در منطقه خاورمیانه و نوع تابش آفتاب با کمبود ویتامین D. در بدن خود مواجه هستند.
فرح بخش گفت: زندگی در خانههای آپارتمانی و کمتر در معرض نور خورشید قرار گرفتن؛ عامل تشدید کاهش ویتامین D. در بدن است.
این متخصص تغذیه و رژیم درمانی به راههای تامین ویتامین D. در بدن اشاره کرد و گفت: قرار گرفتن روزانه افراد نیم ساعت در معرض نور آفتاب، مصرف مواد غذایی مانند تخم مرغ و جگر در لیست برنامه غذایی میتواند تاثیر زیادی در افزایش ویتامین D. در بدن داشته باشد.
فرح بخش در پایان گفت: با توجه به وضعیت فرهنگی و اقلیمی درکشور لازم است افراد بالغ و سالم در هر رده سنی ماهانه «ویتامین D. پنجاه هزار» را به دلیل جلوگیری از فقر و کمبود آن در بدن و همچنین مقاوم ساختن بدن در برابر انواع بیماریها مصرف کنند.