و عضو رسمی انجمن گفتاردرمانی و روانشناسان گفت: به کودک تا گرسنه نشده غذا ندهید و فضایی آماده کنید تا با هم غذا را آماده کنید و سر قولهای تشویقی بمانید.
عظیم کلانتری متخصص و آسیب شناس گفتار و زبان و استاد دانشگاه و عضو رسمی انجمن گفتاردرمانی و روانشناسان ایران در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، درباره کودکان بدغذا گفت: به کودک تا گرسنه نشده غذا ندهید و فضایی آماده کنید تا با هم غذا را آماده کنید، خرید مواد اولیه غذا و درست کردن و آماده کردن و پوست کردن با احتیاط سیب زمینی. پیازوریختن ماست در ظرف مخصوص خودش میتواند راهکارهای علاقه کودکان به غذا باشد.
وی با بیان اینکه در مورد غذا همیشه از بچهها نظر نخواهید اضافه کرد: غذا خوردن را ساده کنید، درگیر آداب غذا نباشید مثل نشستن روی صندلی، پیش بند بستن دعا خواندن و تشکر کردن, همچنین آنچه میخورد را در جایی یادداشت کنید؛ و متناسب با عملکردش تشویق شود.
کلانتری افزود:متوسط خوردن بچه را در نظر بگیرید برای آنها زیاد غذا نکشید کمبود ویتامینها را در میوهها و آب میوههای طبیعی جبران کنید.
وی اشاره کرد: اطلاعات درست و علمی از میزان غذای واقعی که فرزند شما در این سن نیاز دارد، کسب کنید همچنین هله هوله در خانه نداشته باشید یا در حد خیلی کم و جایی بذارید که در دسترس نباشد.
کلانتری گفت: سفره را در زمان مشخص پهن و جمع کنید، وارد بازی جلب توجه نشوید و دنبالش راه نیفتید و خودتان را نگران جلوه ندهید پای حرفتان بمانید و تا به حرف شما گوش نداد و شروع به غذا خوردن نکرد نه مادرش بشوید نه آشتی کنید ونه جایزه بدهید.
وی ادامه داد: حتما سرقول و وعدههای که جهت تشویق و ترغیب آنها داده اید بمانید و سعی بفرمائید تشویق و ترغیب و وعدههای که میدهید صعب الوصول و قابل تهیه باشد که اعتمادشان به شما بیشتر شود.