
گزارش |
بررسی تغییرات بودجه دانشگاههای کشور در سال ۹۹ + جدول
بررسی بودجه دانشگاههای کشور نسبت به سال گذشته نشان میدهد که تقریبا میزان بودجه در این بخش با افزایش حدود ۱۰ درصدی روبرو شده است.
گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حنانه جان محمدی؛ بررسی بودجه دانشگاهها نسبت به سال گذشته نشان میدهد که میزان آن با افزایش۱۰ درصدی روبرو شده است. متن کامل لایحه بودجه سال ۹۹ یکشنبه هفته گذشته بعد از تصویب در هیئت دولت به مجلس تحویل داده و منتشر شد؛ که بر اساس آن سقف کل بودجه در سال آینده ۱۹۸۸ هزار میلیارد تومان است.
یکی از چالش برانگیزترین بخشهای این لایحه، بودجه دانشگاههای کشور است، مسئلهای که همواره یکی از پر بحثترین بخشهای این لایحه بوده و روسای دانشگاهها طی سالیان سال نسبت به میزان و مدل اختصاص بودجه گله و اعتراض داشتند. البته، میزان دقیق بودجه دانشگاههای کشور هنوز نهایی نشده و پس از بررسی در کمیسیونهای تخصصی و کمیسیون تلفیق در صحن علنی مجلس، تصویب خواهد شد.
جدول بودجه دانشگاههای بزرگ استانهای کشور در سال ۹۸ و ۹۹ به شرح زیر است:

با یک بررسی اجمالی در بودجه دانشگاههای مهم استانهای مختلف می توان دریافت که نسبت به سال گذشته افزایش ۱۰ درصدی دارد. در این میان بالاترین میزان افزایش بودجه به ترتیب به دانشگاه خلیج فارس بوشهر، شهرکرد، قم و فردوسی مشهد اختصاص یافته است.
اللبته هر چند که تقریبا بیش از نیمی از دانشگاهها با افزایش ۱۰ درصدی بودجه همراه بوده اند، اما مقدار قابل توجهی از دانشگاهها نیز مشمول افزایش بودجه نشده و حتی کاهش هم داشته اند. دانشگاه یاسوج بیشترین کاهش بودجه را داشته است.
اللبته هر چند که تقریبا بیش از نیمی از دانشگاهها با افزایش ۱۰ درصدی بودجه همراه بوده اند، اما مقدار قابل توجهی از دانشگاهها نیز مشمول افزایش بودجه نشده و حتی کاهش هم داشته اند. دانشگاه یاسوج بیشترین کاهش بودجه را داشته است.
البته لازم به یادآوری است بدون هیچ مقایسهای با سال قبل، در بین دانشگاههای استانهای کشور دانشگاه فردوسی با ۴.۱۵۶.۲۵۷ میلیون ریال بیشترین بودجه را در بین استانها به خود اختصاص داده است.
خاطرنشان می شود، این جدول شامل دانشگاههای مهم استانهای کشور به جز تهران می باشد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۳
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.