کد خبر:۸۱۳۴۷۲

افزایش ساعات کار میادین میوه و تره بار به مناسبت جشن یلدا

به گفته مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره بار به منظور رفاه حال شهروندان برای خرید شب یلدا ساعات کار میادین و بازار‌های میوه و تره بار افزایش یافت.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سعید راد مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران با اعلام آغاز «جشنواره یلدای ۹۸ در میادین میوه و تره بار» از صبح امروز گفت: به منظور آرامش خاطر و رفاه حال بیشتر شهروندان، تمامی میادین و بازار‌های میوه و تره بار در روز‌های پنج‌شنبه ۲۸ و جمعه ۲۹ آذر از ساعت ۸ صبح تا ۷ غروب و در روز شنبه ۳۰ آذر همزمان با شب چله تا ۸ شب، آماده خدمات رسانی به مراجعه‌کنندگان هستند.

راد با تاکید بر اینکه شهروندان در ایام نزدیک به جشن یلدا برای فراهم کردن مایحتاج خود نگران نباشند، افزود: برای سهولت بیشتر، تعطیلی وسط روز این ایام نیز لغو شده و میادین و بازار‌های میوه و تره بار تهران، در روز‌های پنج‌شنبه و جمعه ۲۸ و ۲۹ آذر بدون وقفه به فعالیت و عرضه انواع محصولات به ویژه محصولات مربوط به شب چله به مراجعه‌کنندگان هستند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار