شهردار تهران با بیان اینکه طرح تفصیلی وحی منزل نیست، گفت: شاید این طرح ایراداتی داشته باشد که باید برطرف شود.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، پیروز حناچی شهردار تهران صبح امروز در آیین بهره برداری از پروژههای مدیریت شهری در منطقه ۲۰ شهر تهران گفت: خوشحالم که بخش عمده پروژههایی چه امروز افتتاح شد به بانوان اختصاص داشت تا سلامت این بخش از جامعه افزایش یابد.
وی ادامه داد: اینکه بعد از پاییز و برگ ریز درختان همیشه منتظر ورود بهار هستیم و این از دیرباز فرهنگ ما بوده است.
شهردار تهران گفت: این منطقه شش هزار سال قدمت دارد و خاطرم هست وقتی گودبرداری برج طغرل انجام شد سه لایه تمدنی در آن دیده شد.
حناچی افزود: باید دید که چه اتفاقی برای ری افتاده است که این منطقه دارای قدمت و این کلانشهر فقط یک دیواره و یک برج و بخشی از دژ رشکان به جا مانده است.
وی خاطرنشان کرد: به نظر میرسد هم حوادث تاریخی و هم زمین لرزههای پیاپی باعث شده است که از این تمدن بزرگ چیز زیادی به جا نماند.
شهردار تهران گفت: در این منطقه مقبره حضرت عبدالعظیم حسنی را داریم و در آموزههای ما آمده است که باید به این بزرگوار سر زده و ایشان را زیارت کرد.
حناچی ادامه داد: در اینجا گورستان ابن بابویه را داریم و به طور کلی این منطقه جای جایش دارای قدمت و نشان دهنده بخشی از تاریخ دوران معاصر ما است.
وی افزود: ری را به جوانمردی میشناسند و از همین رو یکی از ایستگاههای متروی این منطقه به نام جوانمرد قصاب نامگذاری شده است.
شهردار تهران گفت: در شهرداری تهران بنای ما این است که به ری توجه ویژه داشته باشیم، زیرا تراکم جمعیت به هکتار در این منطقه بالاست و بیش از درآمد منطقه در آن هزینه میکنیم.
حناچی افزود: تلاش ما این بوده است که سهم بیشتری از حمل و نقل عمومی به این منطقه بیاید و از همین رو در این منطقه دو خط مترو وجود دارد.
وی خاطرنشان کرد: تلاش خواهد شد تا بخشهای مغفول مانده در طرح تفصیلی مورد عنایت بیشتری قرار گیرد و به موضوع بافت فرسوده در این منطقه بیشتر توجه شود.
شهردار تهران گفت: طرح تفصیلی وحی منزل نیست و شاید ایراداتی داشته باشد که باید برطرف شود.
حناچی ادامه داد: در ری پتانسیلهایی داریم که باید به آن توجه شود. شما ببینید که وقتی کشتارگاه تغییر شکل و کاربری داد چقدر بر اقتصاد آن منطقه تاثیر گذار شد.
شهردار تهران گفت: در ری کارخانه سیمانی داریم که کشور را با آن ساخته ایم و امروز قرار است این کارخانه تبدیل به یک محیط فرهنگی شود و بشود آنرا تبدیل به یک موتور اقتصادی و فرهنگی کنیم.
حناچی افزود: در حوزه پسماند و آرادکوه تلاش میکنیم تا با طرح کاپ که همان طرح کاهش پسماند است تلاش کنیم تا میزان زبالهها کاهش پیدا کند.
وی خاطرنشان کرد: در ابتدای دوره مدیریت بنده ۷ هزار تن زباله روزانه جمع آوری میشد، اما امروز این عدد با کاهشهای پیدا شده به عدد ۶۳۰۰ تن رسیده است.
شهردار تهران گفت: اولویت ما این است که اصلا دیگر چیزی در آرادکوه دفن نکنیم و این یک باید و یک الزام است و چارهای هم نداریم.
حناچی ادامه داد: یکی از مشکلات ما بحث تمرکز است و باید این نکته را بگویم که ۲۰ درصد از جمعیت کشور در کمتر از دو درصد مساحت کشور ساکن شده اند و این باعث شده است که امروز اداره تهران با مشکلاتی مواجه باشد.
وی افزود: این تمرکز و این سطح تاثیر گذاری به دلیل گردش اقتصادی در تهران است که هم حسن است که تولید اشتغال شده است و هم عیب، زیرا باعث کاهش کیفیت مدیریت و خدمات ارایه شده میشود.
شهردار تهران گفت: به دنبال مکانهای جدیدی هستیم در شرق و غرب تهران تا دیگر بهشت زهرا توسعه پیدا نکند و آن ترافیکهایی که در آخر هر سال میبینیم دیگر رخ ندهد.
حناچی افزود: تلاش میکنیم تا میادین میوه و تره بار را افزایش بدهیم و امروز با افتخار میگویم که قیمت محصولات ارایه شده در میادین حدود ۴۰ درصد با سایر سطح شهر فرق داشته و پایینتر است.
هن ایات محکمات وفیها ایات متشابهات الذین یتبعون المتشابهات فی قلوبهم زیغ ابتغاه للفتنه ..که نباید از ایات متشابهات پیروی نمود