وزیر دفاع گفت: در سالی که به اسم " رونق" تولید نامگذاری شده است دشمنان با فشار حداکثری در صدد توقف چرخهای صنعت کشور از جمله خودرو سازی هستند.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، به نقل از روابط عمومی وزارت دفاع، امیرسرتیپ حاتمی در بازدید از مراکز تحقیقات و نوآوری و خطوط تولید شرکت خودرو سازی سایپا با ابراز خرسندی از تداوم فعالیتهای این شرکت در حوزه تولید محصولات داخلی اظهار داشت: در سالی که مقام معظم رهبری (مدظله العالی) به اسم " رونق" تولید نامگذاری کردند، دشمنان در فشار حداکثری در صدد توقف چرخهای صنعت کشور از جمله خودرو سازی هستند.
وی با بیان اینکه صنعت خودرو سازی یک صنعت مادر، اشتغال زا و مورد نیاز مردم است که نقش مهمی در اقتصاد کشور ایفا میکند ادامه داد: با خروج شرکتهای خارجی از این صنعت، تأمین و تولید قطعات حساسی از خودرو مانند ECU، انژکتور و سایر قطعات گلوگاهی که در وابستگی و انحصار شرکتهای خارجی بود با مشکل مواجه شد.
وزیر دفاع با بیان انباشت دانشی که در حوزههای مختلف مجموعه وزارت دفاع وجود دارد خاطرنشان ساخت: طی تعاملات انجام گرفته با شرکت سایپا مقرر شد تأمین و تولید قطعاتی از خودرو که به سبب خروج شرکتهای خارجی با مشکل مواجه شده است، توسط مجموعه صنعت دفاعی تولید و در اختیار این شرکت قرار داده شود.
امیر سرتیپ حاتمی در پاسخ به سوال خبرنگاران مبنی بر علت پیشرفت صنعت دفاعی گفت: شرایطی که برای صنعت خودروسازی در سالیان اخیر اتفاق افتاده است، طی ۴ دهه در صنعت دفاعی و نیروهای مسلح حاکم است و ما با نگاه تکیه بر ظرفیتهای داخلی و سرمایههای انسانی بومی، توانستیم با تبدیل تهدید و تحریمها به فرصت از زیرساختهای دانشی و آزمایشگاهی صنعت دفاعی نهایت بهره را ببریم.
وی افزود: برابر نیاز و درخواست خودرو سازان و پشتیبانی در شرایط تحریم از سرریز فناوری و دانش در صنعت دفاعی برای تولید قطعات گلوگاهی مورد نیاز خودروسازان استفاده خواهیم کرد و اجازه نخواهیم داد مبحث تولید ملی و رونق تولید با مشکل مواجه شود.
در پایان تفاهم نامه همکاری بین وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و گروه خودرو سازی سایپا درراستای حمایت و پشتیبانی صنعت دفاعی از صنعت خودروسازی ملی در جهت مقابله با تحریمها و کمک به رونق تولید و بومی سازی قطعات و وقطع وابستگی، بین معاون امور صنعتی و تحقیقاتی وزارت دفاع و مدیر عامل سایپا به امضاء رسید.