کد خبر:۸۱۳۹۱۸
حجت الاسلام موسوی فرد:

بانک جهانی اوایل دهه ۸۰ اعتبار کلانی را به رفع مشکل فاضلاب اهواز اختصاص داد / این اعتبارات در شهرستان هزینه نشد

امام جمعه اهواز گفت: بانک جهانی در اوایل دهه ۸۰ اعتبار کلانی را برای رفع مشکل فاضلاب اهواز و برخی نقاط کشور اختصاص داد، اما متاسفانه این اعتبارات در این شهرستان هزینه نشد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام سید عبدالنبی موسوی‌فرد، امام جمعه اهواز روز گذشته، ۲۹ آذرماه در خطبه‌های نماز این هفته این شهرستان گفت: مشکلات امروز شهرستان اهواز حاصل سوء مدیریت برخی از مدیران گذشته است.

حجت‌الاسلام موسوی‌فرد افزود: بارندگی اخیر خوزستان سبب شد بسیاری از نقاط استان (به خصوص اهواز) دچار آبگرفتگی شوند و این مسئله مشکلات و خسارات بسیاری را برای مردم به بار آورد. 
 
بیشتر بخوانید:

امام جمعه اهواز با بیان اینکه اکنون مدیران ارشد استان در حال تلاش برای برطرف کردن این مشکلات هستند، ادامه داد: چرا باید به جایی برسیم که مردم به جای دعای باران، برای نباریدن آن دعا کنند؟ این در حالی بوده که باران یک نعمت الهی است و سبب تولید بیشتر محصولات کشاورزی می‌شود.

وی اضافه کرد: در اغلب کشور‌هایی که دارای کانون باران خیز هستند، بستر مناسب برای کاهش خسارات احتمالی ناشی از باران و استفاده بهتر از این نعمت الهی فراهم شده است. اما در استان خوزستان (به ویژه اهواز) باران به چالش بزرگی برای مردم تبدیل شده است. در سال‌های گذشته شاهد خشکسالی بودیم و مسئله گرد و غبار، مشکلات بسیاری برای مردم خوزستان ایجاد کرد، اما اکنون بارندگی‌ها فراوان شده ولی باز هم مشکلات متعددی برای مردم به وجود آمده است. تمامی این حوادث از ملزومات طبیعت است و اگر نباشد مشکلات زیادی برای مردم ایجاد خواهد کرد؛ این مسئله را می‌توان با مدیریت صحیح کنترل کرد و از خسارت‌های احتمالی آان کاهش داد.

حجت‌الاسلام موسوی‌فرد ادامه داد: در روز‌های گذشته اتفاقاتی رخ داد که موجب شد مسئولان تراز اول کشور از وضعیت خوزستان با خبر شوند و رساندن اخبار معضلات خوزستان به گوش مقامات می‌تواند در شتاب بخشی به رفع مشکلات موثر باشد. خوزستان شریان حیاتی کشور است. در شرایط کنونی با توجه به اینکه بسیاری از استان‌های کشور از امتیازات خوزستان سهم دارند باید به عنوان استان معین به کمک خوزستان آمده و در زمینه لایروبی فاضلاب و دفع آب‌های سطحی و زیرسطحی همکاری داشته باشند.

وی بیان کرد: در بسیاری از نقاط کشور بارندگی‌های بیشتری را شاهد هستیم، اما چنین خسارت‌هایی به بار نمی‌آید چرا که سیستم فاضلاب به نوعی است که آب سطحی نهایت در ۲۴ ساعت دفع می‌شود. در ابتدا باید نقاط بحرانی را شناسایی کرده و سپس استان‌های معین را در کنار خود قرار دهیم و در نقاط مختلف ۵۰۰ پمپ قوی نصب کنیم. همچنین برای آب‌های زیرسطحی می‌توانیم در دو بازه زمانی کوتاه مدت و دراز‌مدت اقدامات موثری صورت دهیم که از مهم‌ترین آن‌ها لایروبی منهول به منهول است تا دیگر شاهد پس زدن فاضلاب نباشیم.
 
امام جمعه اهواز یادآور شد: بانک جهانی در اوایل دهه ۸۰ اعتبار کلانی را برای رفع مشکل فاضلاب اهواز و برخی نقاط کشور اختصاص داد، اما متاسفانه این اعتبارات در این شهرستان هزینه نشد و باید تلاش کنیم تا اعتبارات اختصاص داده شده به درستی مدیریت شود.
وی با اشاره به فعالیت گروه‌های جهادی در تخلیه آب‌های سطحی و کمک به مردم ابراز کرد: بیش از چهار هزار خانواده در اهواز دچار آب گرفتگی شده‌اند و اگر به خوبی احساس مسئولیت کنیم حتی یک خانواده نباید در خانه‌ای که آب گرفته، زندگی کند؛ در رابطه با برنامه بلند‌مدت نیز این مژده را می‌دهیم که کار‌های بزرگی در حال انجام است که به ساماندهی و اعتبار نیاز دارد و دولت نیز باید به این میدان ورود کرده و اعتبار ویژه‌ای را به خوزستان اختصاص دهد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار