آخرین اخبار:
کد خبر:۸۱۴۰۰۵
در گفتگو با دانشجو مطرح شد

پژوهشکده کردستان‌شناسی دانشگاه کردستان در راستای گسترش ارتباط با صنعت و جامعه فعالیت می‌کند

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه کردستان گفت: بهبود نقش اجتماعی و گسترش ارتباط با صنعت و جامعه از جمله فعالیت‌های پژوهشی پژوهشکده کردستان شناسی دانشگاه کردستان است.

//پژوهشکده کردستان شناسی دانشگاه کردستان در راستای گسترش ارتباط با صنعت و جامعه فعالیت می‌کند

کیومرث کرمی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه کردستان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در خصوص فعالیت پژوهشکده کردستان شناسی گفت: پژوهشکده کردستان شناسی تنها پژوهشکده عرضه محور دانشگاه کردستان است. این پژوهشکده فعالیت‌های خوبی داشته و نقش پررنگی در جامعه ایفا می‌کند و در رتبه بندی دانشگاه کردستان نیز نقش موثری داشته است.

کرمی اضافه کرد: بهبود نقش اجتماعی و گسترش ارتباط با صنعت و جامعه از جمله فعالیت‌های پژوهشی این پژوهشکده است. در این راستا تفاهم نامه‌هایی با سازمان‌ها و ارگان‌های مختلف در استان منعقد شده و از جمله نتایج آن‌ها ۶۰ مورد طرح پژوهشی خارج از دانشگاه در سال ۹۷ و شش ماه گذشته است.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه کردستان ادامه داد: ایجاد کلینیک روستایی در پژوهشکده کردستان شناسی، تدوین دستورالعمل استفاده اعضای هیات علمی از فرصت مطالعاتی در جامعه و صنعت، عضویت افراد با تجربه و متخصص در مراکز رشد، نوآوری، کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه، مصوب شدن آیین نامه گرنت فناوری در دانشگاه، برگزاری استارتاپ ویکند در زمینه‌های مختلف از جمله اقدامات انجام شده در این معاونت در راستای گسترش ارتباط دانشگاه با صنعت است.

وی با بیان اینکه توسعه پژوهش و فناوری از دیگر راهبرد‌های معاونت پژوهش و فناوری است، ابراز کرد: استراتژی دانشگاه کردستان ارتقای جایگاه و مرجعیت علمی دانشگاه است و به این منظور تفاهم نامه‌های همکاری علمی و بین المللی با ۳۰ دانشگاه انجام شده و انجام ۱۱ پروژه بین المللی، عقد قرارداد با ۱۵ پژوهشگر پسادکتری داخل، تدوین آیین نامه حمایت از دوره‌های پسادکترای مشترک بین دانشگاه کردستان و دانشگاه‌های خارج از کشور و ... از دیگر اقدامات انجام شده در این راستا است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار