کد خبر:۸۱۴۲۵۵
کمیلی‌راد در گفتگو با دانشجو:

جهادگران اهوازی مشغول خدمت‌رسانی به اهالی شهرک آبگرفته دانشگاه هستند

مسئول جهادی بسیج دانشجویی استان خوزستان گفت: دانشجویان جهادگر دانشگاه‌های اهواز در حال حاضر به ارائه خدمات به مردم شهرک دانشگاه می‌پردازند و بسته‌های غذایی را بین اهالی توزیع می‌کنند.

امیر کمیلی‌راد، مسئول جهادی بسیج دانشجویی استان خوزستان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در خصوص آخرین وضعیت امدادرسانی به مردم مناطق آبگرفته اهواز گفت: جهادگران دانشگاه‌های اهواز (دانشگاه شهید چمران اهواز، دانشگاه آزاد اهواز و...) از روز‌های اول آبگرفتگی به خدمت رسانی به مردم پرداختند و اکنون در شهرک دانشگاه این شهرستان مشغول ارائه خدمات به اهالی منطقه هستند.

کمیلی‌راد افزود: این خدمت رسانی در قالب توزیع بسته‌های غذایی و خدمت رسانی به مردم آسیب دیده صورت گرفته و تا زمانی که وضعیت آبگرفتگی فاضلاب اهواز حل نشود به فعالیت‌های خود در این زمینه ادامه خواهیم داد.
 
بیشتر بخوانید:

مسئول جهادی بسیج دانشجویی استان خوزستان با بیان اینکه نیازی به اعزام نیروی جهادی از خارج استان خوزستان برای فعالیت در مناطق آبگرفته اهواز نیست، ادامه داد: هنوز هم برخی از مناطق اهواز با مشکل آبگرفتگی مواجه هستند و دستگاه‌های اجرایی مختلف مشغول تخلیه این آب هستند.

وی ابراز کرد: با توجه به اینکه پیش بینی شده، اواخر هفته با موج جدیدی از بارش‌ها در اهواز مواجه خواهیم شد، نیرو‌های جهادی استان در حالت آماده باش هستند تا در صورتی که شدت آبگرفتگی زیاد بود، وارد عمل شوند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار