کد خبر:۸۱۴۸۷۴

پوتین: اسقرار موشک‌های آمریکا را باید زیر نظر داشته باشیم

رئیس‌جمهور روسیه ضمن ابراز نگرانی از تضعیف پیمان‌های کنترل تسلیحاتی، گفت: مسکو باید استقرار موشک‌های آمریکا در اروپا و دیگر مناطق جهان را زیر نظر داشته باشد.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه روز سه‌شنبه با ابراز نگرانی از اقدامات آمریکا که به تضعیف نظام‌های کنترل تسلیحاتی در جهان منجر شده، گفت: مسکو باید استقرار موشک‌های آمریکا در جهان را رصد کند.

به نوشته خبرگزاری «اینترفکس»، پوتین که در مقر وزارت دفاع روسیه در مسکو سخنرانی می‌کرد، گفت: روسیه از تضعیف نظام کنترل تسلیحاتی همزمان با تقویت توان موشکی ایالات متحده، نگران است.

وی با اشاره به خروج آمریکا از پیمان منع استقرار موشک‌های میان‌برد (INF)، گفت: «امسال، ایالات متحده عملا پیمان موشک‌های میان‌برد را از بین برد، به همین دلیل است که باید استقرار احتمالی چنین موشک‌هایی در سرتاسر جهان را زیر نظر داشته باشیم.»

رئیس‌جمهور روسیه در عین حال تأکید کرد که روسیه تا زمان آغاز گفتگو‌ها برای انعقاد یک توافق تازه در زمینه کنترل تسلیحاتی، به توسعه و گسترش توان موشکی و اتمی خود ادامه می‌دهد.

پوتین همزمان برای مذاکره در خصوص یک توافق تازه کنترل تسلیحاتی و موشکی، اعلام آمادگی کرد.

اظهارات رئیس‌جمهور روسیه چند ماه پس از آن مطرح می‌شود که دولت آمریکا به صورت یکجانبه از پیمان منع استقرار موشک‌های میان‌برد خارج شد و عملا این پیمان را از بین برد. این پیمان که سابقه آن به دوران جنگ سرد بازمی‌گردد، آمریکا و روسیه را از استقرار موشک‌های میان‌برد در نزدیک مرز یکدیگر منع می‌کرد.

واشنگتن مدعی بود که این روسیه است که بر خلاف پیمان کار بر روی موشک‌های میان‌برد را از سر گرفته است. با این وجود، آمریکا تنها چند هفته بعد از خروج از پیمان، موشک بالستیک میان‌برد آزمایش کرد. مسکو می‌گوید این آزمایش موشکی نشان می‌دهد واشنگتن از سال‌ها پیش در حال کار بر روی این موشک‌ها بوده و با اتهام‌زنی به روسیه تلاش کرده خود را از قید و بند پیمان‌های جنگ سرد رها کند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار