کد خبر:۸۱۵۶۹۹

جودی فاستر و بندیکت کامبربچ در «زندانی ۷۶۰»

«زاکاری لِوی» به جودی فاستر و بندیکت کامبربچ برای بازی در فیلم سینمایی «زندانی ۷۶۰» ملحق می‌شود. «کِوین مک‌دونالد» کارگردانی این فیلم را برعهده دارد.
 به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو به نقل از هالیوود ریپورتر، «زاکاری لِوی» از مبارزه در «عدالت در دنیای دی‌سی» به مبارزه برای عدالت در خلیج گوانتانامو می‌رود.

«زاکاری لِوی» به جودی فاستر و بندیکت کامبربچ برای بازی در فیلم سینمایی «زندانی ۷۶۰» ملحق می‌شود. «کِوین مک‌دونالد» کارگردانی این فیلم را برعهده دارد.

زاکاری لوی که در فیلم ابر قهرمانی «شَزَم» ایفای نقش کرده حالا برای بازی در «زندانی۷۶۰» به جودی فاستر، بندیکت کامبربچ، شِیلین وودلی و طاهر رحیم (ایفاگر نقش صلاحی) ملحق می‌شود. این فیلم در حال حاضر در مرحله فیلمبرداری در آفریقای جنوبی به سر می‌برد.

داستان این فیلم ماجرای واقعی «محمدو ولد صلاحی» است که توسط دولت ایالات متحده دستگیر می‌شود و سال‌ها بدون کوچک‌ترین اتهامی زندانی می‌شود.

صلاحی در دوران زندان با وکیلی به نام «نانسی هولندر» و «تری دانکن» آشنا می‌شود و آن‌ها برای آزادی و اجرای عدالت برای صلاحی تلاش‌های گسترده‌ای می‌کنند. جودی فاستر و شیلین وودلی این دو نقش را بازی می‌کنند.

داستان این فیلم بر اساس «خاطرات روزانه گوانتانامو» که یکی از پرفروش‌ترین کتاب‌های «نیویورک تایمز» محسوب می‌شود، ساخته شده است. این داستان در اصل نوشته خود صلاحی است در زمانی که در زندان بود. «مایکل برونر» فیلمنامه این داستان را نوشته است.

سهراب نوشیروانی و روری هِینز اصلاحات و ویرایش نهایی این فیلم‌نامه را برعهده داشته‌اند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار