آخرین اخبار:
کد خبر:۸۱۵۸۳۵

مزاحمت برای دخترجوان بعد از جواب رد در خواستگاری!

معاون مبارزه با جرائم جنایی پلیس آگاهی تهران از بازداشت پسری خبر داد که پس از شنیدن جواب رد در خواستگاری، اقدام به مزاحمت برای دو خانواده کرده بود.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، یکی از شهروندان در شهریورماه ۹۸ با مراجعه به دادسرای ناحیه ۱۸ عنوان کرد که فردی با سه خط تلفن مدتی‌ست با ارسال پیامک‌های تهدیدآمیز برای وی و خانواده‌اش ایجاد مزاحمت می‌کند که پرونده پس از ثبت شکایت به منظور رسیدگی تخصصی به پلیس آگاهی ارجاع و در اختیار کارآگاهان اداره شانزدهم قرار گرفت.

کارآگاهان در گام نخست تحقیقات، از شاکی دعوت به عمل آورده و مجدداً به اخذ اظهارات وی پرداختند که وی گفت: مدتی‌ست فردی از طریق ارسال پیامک، من و خانواده‌ام را تهدید می‌کند؛ این شخص تمام جزئیات زندگی من و خانواده‌ام را نیز می‌داند.

همزمان با حضور شاکی در اداره شانزدهم، پرونده دیگری نیز با موضوع مزاحمت و تهدید به اداره مذکور ارجاع شد که کارآگاهان متوجه شدند شماره‌هایی که فرد مزاحم از طریق آن‌ها به شاکی نخست پیام داده است بین هر دو پرونده مشترک است.

در ادامه هر دو خانواده به پلیس آگاهی دعوت شدند و نقاط مشترک بین آن‌ها مورد بررسی قرار گرفت که کارآگاهان متوجه شدند هر دو خانواده دخترانی دارند که در یک دانشگاه مشغول به تحصیل هستند و قبل از اینکه ازدواج کنند یکی از دانشجویان آن دانشگاه از هر دو آن‌ها خواستگاری کرده، اما جواب رد شنیده است.

با اطلاعات به دست آمده مشخص شد متهم جوانی ۲۸ ساله به نام امیر است که کارآگاهان موفق به شناسایی محل کار متهم در یکی از محله‌های جنوبی شهر تهران شده و در یک عملیات غافلگیرانه وی را دستگیر کردند.

متهم در زمان دستگیری قصد داشت سیم‌کارت‌های مورد استفاده خود برای مزاحمت را دور بیندازد که با هوشیاری افسر پرونده موفق به انجام این کار نشد.

امیر پس از دستگیری به اداره شانزدهم پلیس آگاهی منتقل شد و در همان بدو ورود صریحاً به بزه انتسابی اعتراف کرد.

متهم مدعی بود به دلیل شنیدن جواب رد از آن‌ها کینه به دل داشته و با اطلاع از ازدواجشان، تصمیم به تلافی گرفته و، چون قبلاً برای خواستگاری به منزل هر دو دختر رفته، اطلاعات کاملی از شرایط زندگی و اعضای خانواده هر دو آن‌ها داشته است.

سرهنگ علی ولیپور گودرزی؛ معاون مبارزه با جرائم جنایی پلیس آگاهی پایتخت با اعلام این خبر گفت: متهم با توجه به اقرار صریح به مزاحمت و تهدید شکات، با دستور بازپرس شعبه ۹ بازپرسی دادسرای ناحیه ۱۸ روانه زندان شد.
منبع: تسنیم
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار