معاون پارلمانی رئیس جمهور گفت: بازدید از کارخانه نوآوری آزادی بدین خاطر است که بسترهای حقوقی و قوانین حمایت از فعالیت استارتآپها را ایجاد کنیم.
به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، حسینعلی امیری، معاون پارلمانی رئیس جمهور صبح امروز هشتم دی ماه ۹۸ در بازدید از کارخانه نوآوری آزادی به عنوان شعبه اول پارک فناوری پردیس در کشور گفت: از آنجایی که بنده اطلاع دقیقی از استارتآپها ندارم باید دید که این استارتآپها چه ویژگیهایی دارند که مورد تایید رئیس جمهور هستند.
امیری ادامه داد: گویا یک شتاب دهنده همواره از استارتآپ حمایت میکند این استارتآپها مبتنی بر یک ایده نوآورانه هستند به طوری که باید در اقتصاد کشور جایگاه خود را بیابند و پس از حمایت تجاریسازی شوند اکنون شاهد رشد بالای این استارتآپها در کشور هستیم.
وی گفت: طبق اطلاعاتی که به من داده شده است این کارخانه در هشت موضوع و سرفصل به ارائه خدمات میپردازد. ما در اینجا حضور پیدا کرده ایم تا بسترهای حقوقی و قوانینی که باید از این فعالیتها حمایت کند را ایجاد کنیم.
معاون پارلمانی رئیس جمهور با بیان اینکه در کشورهای دیگر آینده پژوهی و حکومت داری پیشاپیش بسترهای حقوقی را فراهم میکنند و اگر با پدیده نوظهوری روبرو شوند بلافاصله جایگاه حقوقی آن را تعریف خواهند کرد، افزود: بحث حمایتهای حقوقی بستر بسیار مهمی است که باید به دنبال ایجاد آن باشیم. بهتر است از تجربه دیگر کشورها در این زمینه استفاده کنیم و از صفر آغاز نکنیم، زیرا کشورهای دیگر در این زمینه از ما جلوتر هستند.
وی با بیان اینکه با ارائه نامهای به جهانگیری، معاون اول رئیس جمهور درخواست ارائه لایحه برای حمایت از بحثهای فناورانه باید داشته باشیم، افزود: در سالهای گذشته این قانون در مجلس به تصویب رسیده است به طوری که بحث شرکتهای دانش بنیان و استارتآپها و فعالیتهای فناورانه به شکلی که امروزه شاهد آن هستیم در آن زمان وجود نداشت اکنون باید خلاهای این قانون رفع شود. پیشنهاد ما این است که در هر بند آن اگر خلایی احساس میکنیم اصلاحیهای برای آن پیشنهاد میدهیم.