کد خبر:۸۱۷۰۱۰

وزیر راه و شهرسازی: بوق قطار اردبیل سال ۱۴۰۰ به صدا در می‌آید

وزیر راه و شهرسازی گفت: ۹۵۰ میلیارد تومان برای پروژه راه‌آهن اردبیل هزینه شده که روسازی این پروژه به زودی انجام می‌شود و امیدواریم تا پایان سال ۱۴۰۰ به بهره‌برداری رسیده و بوق قطار در اردبیل به صدا در بیاید.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، محمد اسلامی شامگاه امروز در افتتاح و آغاز عملیات اجرایی پروژه‌های راه و شهرسازی در اردبیل که به صورت ویدئوکنفرانس برگزار شد، اظهار کرد: مهمترین پروژه وزارت راه و شهرسازی در استان پروژه راه‌آهن به طور ۱۷۵ کیلومتر است.

وی با اشاره به پیگیری‌های وسیع انجام شده در راستای تامین منابع پروژه راه‌آهن اردبیل بیان کرد: ۹۵۰ میلیارد تومان برای این پروژه هزینه شده که روسازی این پروژه به زودی انجام و ریل‌گذاری می‌شود که امیدواریم تا پایان سال ۱۴۰۰ به بهره‌برداری رسیده و صدای بوق قطار در اردبیل به صدا در بیاید.

 وزیر راه و شهرسازی در مورد پروژه‌های افتتاحی در فرودگاه اردبیل گفت: فرودگاه اردبیل هم به لحاظ موقعیت جغرافیایی و هم عدم تجهیز کامل دچار نقص بود که سرمایه‌گذاری قابل ملاحظه ۹۰ میلیارد تومانی در آن انجام شده است.

اسلامی تصریح کرد: باند متقاطع برای نخستین بار در کشور در این فرودگاه اجرا شده که ضریب ایمنی پرواز‌ها را افزایش می‌دهد و با افتتاح ترمینال جدید تعداد مسافران در این فرودگاه به ۲ میلیون نفر در سال افزایش می‌یابد.

وی افزود: در بخش توسعه راه‌های استان ۵۱ کیلومتر آزادراه افتتاح شد و عملیات اجرایی ۱۴۱ کیلومتر نیز امروز آغاز شد و تا پایان سال جاری و حداکثر اوایل بهار سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد.

 وزیر راه و شهرسازی یکی از پروژه‌های مهم در اردبیل را راه‌اندازی رادار هواشناسی در استان دانست و بیان کرد: این رادار در شهرستان گرمی به بهره‌برداری رسید که پوشش راداری استان را با ۸۵ درصد ضریب برخورداری کامل می‌کند.

اسلامی اظهار کرد: موضوع دیگر افتتاح ۹۰۶ واحد مسکن مهر بوده که در حال بهره‌برداری قرار دارد و نیز پروژه اقدام ملی که عملیات سه هزار و ۵۸۰ واحد در استان اردبیل آغاز شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار