کد خبر:۸۱۸۰۳۳
نظرپور:

دوری از اعمال سلیقه‌های شخصی و جناحی از اصول اولیه گزینش کارکنان است

معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: مشورت در تصمیم‌گیری‌ها و دوری از اعمال سلیقه‌های شخصی و جناحی، از اصول اولیه در امر گزینش کارکنان است.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از وزارت علوم؛ محمدتقی نظرپور، معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و دبیر هیئت مرکزی گزینش کارکنان این وزارت، در نشست مدیران و اعضای هسته‌های گزینش کارکنان منطقه ۱ آموزش عالی و دبیران مناطق ده‌گانه گزینش کارکنان گفت: یکی از اصول موفقیت و سربلندی در امر گزینش کارکنان، مشورت در امور است و کار در حوزه گزینش کارکنان، همانند عملکرد یک قاضی و شاید هم سخت‌تر از آن باشد تا با بررسی و قضاوت صحیح، حقی از کسی ضایع نشود.

وی با بیان اینکه در کار گزینش باید از مانع‌تراشی و سخت‌گیری‌های بی‌مورد پرهیز کرد، گفت: تصمیم‌گیری شما درخصوص بودن و یا نبودن افراد در سازمان بسیار مهم است و اگر این تصمیم‌گیری به‌درستی و به‌موقع صورت نگیرد، مطمئناً خساراتی به سازمان وارد می‌شود.

نظرپور بابیان اینکه اعمال گزینش در آموزش عالی و مؤسسات وابسته امری واجب و ضروری است، گفت: تقویت اصولی و ارتقای کیفیت انجام گزینش از برنامه‌های اساسی در وزارت علوم است و یکی از حساسیت‌های ستاد وزارت، نبود پرونده‌های مانده و بررسی نشده در هسته‌های گزینش است و اگر لازم باشد باید حتماً پرونده‌های مانده مجدداً بررسی‌شده و تصمیم‌گیری شوند و انتظار می‌رود این حساسیت وزارت علوم در هسته‌های گزینش دانشگاه‌ها هم لحاظ شود.

وی با تأکید بر قاطعیت در تصمیم‌گیری هسته‌های گزینش گفت: هسته‌های گزینش در تصمیم‌گیری‌ها نباید وسواس داشته باشند و زمانی که تصمیمی با مشورت و استفاده از خردجمعی گرفته می‌شود، بلافاصله باید ابلاغ و اجرا شود.

دبیر هیئت مرکزی گزینش کارکنان وزارت علوم با تعریف مفهوم گزینش به‌عنوان انتخاب افراد برای شغل خاص و امور موردنظر گفت: در این راستا انتخاب افراد اصلح و خیرخواه، معتقد به‌نظام جمهوری اسلامی، قانون‌گرا، توانمند و مسئولیت‌پذیر، نظم‌پذیر و نظم‌دهنده و داشتن وجدان کاری و مهم‌تر از همه علاقه‌مندی افراد به خدمت‌رسانی و شغل موردنظر، از اصول اساسی گزینش کارکنان است.

نظرپور در پایان سخنان خود با اشاره به‌فرمان حضرت علی (ع) به مالک اشتر درخصوص معیار‌های انتخاب کارگزاران اظهار داشت: حضرت علی (ع) در این فرمان درخصوص انتخاب افراد برای امور مختلف، به مواردی از قبیل بکارگیری کارگزاران پس از آزمون، رایزنی و مشورت در انتخاب افراد، داشتن خلق‌وخوی برتر، عدم اعتماد به خوش‌گمانی‌ها و خواسته‌های شخصی، دارا بودن دانش و معلومات لازم در گماردن افراد به امور خاص و بالاخره توانمندی‌های ویژه افراد اشاره کرده که جا دارد همه ما از این فرامین امیرالمؤمنین برای اصلاح امور و به‌کارگیری افراد اصلح در آموزش عالی کشور همت گماریم.

در پایان این نشست از گزینش‌گران پیشکسوت آموزش عالی، دبیران مناطق ده‌گانه گزینش کارکنان آموزش عالی و مدیران نمونه گزینش کارکنان منطقه یک آموزش عالی کشور تقدیر شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار