آخرین اخبار:
کد خبر:۸۱۸۳۱۸
بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد ورامین:

قصاص خون شهید «سلیمانی» برچیدن رژیم صهیونیست است

بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد واحد ورامین ـ. پیشوا ـ. قرچک در پی شهادت سردار سپبهد حاج قاسم سلیمانی و حضور حماسی امت اسلامی ایران در مراسم وداع با سردار دل‌ها بیانیه‌ای صادر کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین ـ پیشوا ـ قرچک در پی شهادت سردار سپبهد حاج قاسم سلیمانی و حضور حماسی امت اسلامی ایران در مراسم وداع با سردار دل ها بیانه‌ای صادر کرد.

متن این بیانیه به شرح زیر است:

«بسم الله الرحمن الرحیم

"وَلَا تَحْسَبَنَّ الَّذِینَ قُتِلُوا فِی سَبِیلِ اللَّهِ أَمْوَاتًا بَلْ أَحْیَاءٌ عِندَ رَبِّهِمْ یُرْزَقُونَ" (آل عمران/۱۶۹)

ملت عزیز ایران!
سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی به فیض شهادت نائل آمد.
آمریکای جنایت کار، این شیطان بزرگ؛ سردار بزرگ و پر افتخار اسلام را از ما و همه‌ی دلبستگان خط مقاومت گرفت. اما با شهادتشان، آن‌ها را بیشتر از قبل بدست آوردیم.

دوستداران جبهه مقاومت!
در هر کجای عالم هستید عزم پیکار با شقی‌ترین آحاد بشر و از بین برنده‌ی استقلال و آزادی ملت‌ها کنید. در پی انتقام خون پاک سردار آسمانی حاج قاسم سلیمانی و یاران شهیدش باشید که آن‌ها صدای مظلوم را از هر کجای عالم که می‌شنیدند به یاری اش می‌شتافتند.

آمریکا و رژیم صهیونیستی بدانند ما فرزندان خمینی کبیر هستیم. پای درس جنگ جمل و صفین بزرگ شده ایم و بدریون امام خود هستیم. مادران ما با روضه حضرت ابی عبدالله الحسین علیه السلام ما را سیراب کرده اند و پدرانمان حسینی بودن را برایمان مشق کرده اند.

رهبر محبوبمان به ما جوانان امید دارد و فرموده است که ما شکست دشمان و پیروزی را خواهیم دید. ما به وعده‌های صادق او ایمان داریم و به حول و قوه‌ی الهی ما این پیروزی را رقم خواهیم زد.

دستگاه محاسباتی دشمن به شدت بد عمل می‌کند و در هر حرکت غلط بزرگتری از او سر میزند.
حماقت‌های او به حذف آمریکا و نابودی رژیم صهیونیستی منجر می‌شود و این هزینه‌ی سنگینی برای اوست.
سید مقاومت؛ سید حسن نصرالله به خوبی فرمود که ارزش کفش حاج قاسم سلیمانی از سر ترامپ بیشتر است.

قصاص خون شهید سردار قاسم سلیمانی یک موشک یا کشتن یک نفر نیست؛ بلکه قصاص خون او برچیدن رژیم صهیونیست است.

دشمنان پایان خوبی را برای خودشان انتخاب نکردند؛ چرا که انتقام ما سخت و شدید خواهد بود.
منطق دشمن ترور است؛ چون توان رویارویی با متفکران ما را ندارند. منطق آن‌ها به اتحاد بیشتر ملت‌های مظلوم کمک می‌کند و به تنفر از آن سفاکان می‌افزاید.
تا زمانی که حق بر عالم حاکم شود؛ دست از تبیین آن برنمی داریم و آن را تکرار می‌کنیم.

شهادت پاداش تلاش بی وقفه‌ی سردار آسمانی قاسم سلیمانی در همه‌ی سالیان بود. این شهادت بر حضرت بقیة الله ارواحنا فداه و امام خامنه‌ای مد ظله العالی و روح پاک خود آن شهید تبریک و به ملت ایران تسلیت باد.

والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته

بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد واحد ورامین-پیشوا-قرچک»

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار