کد خبر:۸۱۸۷۶

كسب رتبه هشتم رشته رياضي کنکور 89 توسط دانش آموز بيرجندي

علي يکه‌ خواني، دانش آموز بيرجندي رتبه هشت گروه آزمايشي علوم رياضي و فني کنکور 89 را کسب کرد.

علي يکه‌خواني در گفت و گو با خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» در بيرجند، گفت: دوست دارم با ادامه تحصيل در رشته برق دانشگاه صنعتي شريف فردي مانند دکتر محمود حسابي شوم و سبب افتخار استانم باشم.

وي علت موفقيت خود را در کنکور 89 توکل بر خدا، حمايت مادرش، پشتکار خود و تلاش معلمان خود در دبيرستان تيزهوشان عنوان كرد.

اين دانش آموز بيرجندي در مورد نحوه درس خواندن خود، اظهار داشت: درس خواندن براي کنکور را از سال سوم آغاز کردم، بطوري که در تابستان سال سوم حدود 6 ساعت، پاييز حدود 8 ساعت، زمستان روزانه 7 ساعت و بعد از عيد نيز به دليل خستگي حدود 6 ساعت و در ماه آخر حدود 5 ساعت درس مي خواندم و هفته آخر نيز اصلا درس نخواندم.

يکه‌خواني همچنين به داشتن تفريح در ايام کنکور اشاره کرد و افزود: من در ايام مطالعه علاوه بر داشتن تفريح به نوارهاي قرآني عبدالباسط نيز گوش مي‌دادم که اين کار سبب مي‌شد در لحظات خستگي آرامش عجيبي به من داده شود.

وي به جوانان هم‌سن و سال خود پيشنهاد کرد با جديت کنکور را دنبال کنند، زيرا يکي از راه‌ هاي رسيدن به آينده خوب موفق شدن در کنکور و ادامه تحصيل در رشته مورد علاقه است.

دانش آموز بيرجندي با اشاره به اينکه معدل پيش دانشگاهي وي 19.89بوده است، اظهار داشت: علاقه دارم که در دانشگاه صنعتي شريف رشته برق را انتخاب کنم.

يكه خواني در خصوص  شيوه درس ‌خواندن خود، خاطرنشان کرد: رشته رياضي و فيزيک را به روش نکته‌خواني نمي‌توان خواند و با حفظ کردن نکته‌ها نمي‌شود در اين رشته موفق شد، بلکه بايد خود دانش‌آموزان مسائل مختلف را براي خود اثبات کنند، من نيز اين کار را هميشه در خانه انجام مي‌دادم و راه ‌حل هر نکته را يا خودم به دست مي‌آوردم يا از معلمانم مي‌پرسيدم و اين گونه رياضي را مفهومي ياد گرفتم.

وي در خاتمه گفت: در کنار مطالعه خودم از سال اول تا سوم دبيرستان در آزمون‌هاي مرعات که ويژه دبيرستان‌هاي تيزهوشان است و از سال سوم دبيرستان نيز در آزمون‌هاي کانون فرهنگي آموزش بطور مرتب شرکت مي‌کردم./انتهاي پيام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار