کد خبر:۸۱۹۵۷
پژوهشگران انگليسي اعلام كردند:

استفاده از ويروس تبخال در درمان سرطان سر و گردن

پژوهشگران موسسه تحقيقات سرطان لندن به اين نتيجه رسيدند كه از ويروس بيماري تبخال مي توان در درمان سرطان سر و گردن بهره برد.

به گزارش «شبكه خبر دانشجو» به نقل از بي بي سي، اين پژوهشگران با مطالعه بر روي گروهي از بيماران مبتلا به سرطان سر و گردن در بيمارستان لندن دريافتند كه استفاده از ويروس تبخال به همراه شيمي درماني و پرتودرماني به مرگ تومورهاي سرطان سر و گردن كمك مي كند.

پزشكان با تزريق اين ويروس به بدن 17 بيمار مبتلا به سرطان سر و گردن و ادامه ساير برنامه هاي درماني آنها دريافتند كه در 93 درصد از آنها هيچ اثري از اين سرطان ديده نمي شود.

پس از گذشت 2 سال نيز 82 درصد اين بيماران به طور كامل بر بيماري خود غلبه كردند و تنها 2 بيمار از ميان اين بيماران با وجود دريافت درد بالايي از اين ويروس مداوا نشده و به حالت اوليه بازگشتند.

دكتر كوين هارينگتون از اعضاي اين تيم تحقيقاتي با اشاره به اينكه اين شيوه درماني زماني كه بيماري در مرحله اوليه باشد موثر است، تصريح كرد:‌ ويروس تبخال نوع خاصي ويروس است كه داخل سلول هاي سرطاني نفوذ مي كند اما به سلول هاي سالم آسيبي وارد نمي كند.

وي گفت: اين ويروس علاوه بر كشتن سلول هاي سرطاني قابليت توليد پروتئين هاي انساني فعال كننده سيستم ايمني بدن و ساخت نوعي پروتئين حياتي كه به عنوان پرچمي قرمز در سلول هاي ايمني بدن عمل مي كند، دارد./انتهاي پيام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار