کد خبر:۸۲۰۴۴۵
در جلسه کمیته ناظر بر نشریات؛

دو نشریه دانشگاه تهران مجوز صدور گرفتند

در جلسه کمیته ناظر بر نشریات دانشگاه تهران با صدور مجوز دو نشریه «نگارستان فرهنگ» و «معلم ثانی» موافقت شد.
به گزارش گروه دانسگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از دانشگاه تهران، در جلسه کمیته ناظر بر نشریات دانشجویی دانشگاه تهران که ۲۳ دی ۱۳۹۸ برگزار شد، با صدور مجوز نشریات «نگارستان فرهنگ» با مدیر مسئولی علیرضا صبا و «معلم ثانی» با مدیر مسئولی زهرا هاشمی موافقت شد.

در این جلسه درخواست تغییرات در نشریات «کاوش» با مدیر مسئولی عرفان بوالحسنی و «پرانتز» با مدیر مسئولی مهراب زندی و انتشار الکترونیکی نشریه «برسم» از نشریه‌های دانشکده محیط‌زیست در سامانه نشریات stdpub.ut.ac.ir نیز مورد موافقت قرار گرفت.

محمدامین میرعرب رضی، علی بختیاری، محمدامین رضائیان پارسا و محمدمهدی صارمی به عنوان دانشجویان عضو در کمیته اجرایی و آرش جولاده و علیرضا صبا به عنوان دانشجویان عضو در هیأت نظارت بر انتخابات نمایندگان مدیران مسئول نشریات دانشجویی در کمیته ناظر بر نشریات با حضور نمایندگان دانشجویان مطابق ضوابط مندرج در ماده ۳ و ۴ شیوه‌نامه برگزاری انتخابات نمایندگان مدیران مسئول نشریات دانشگاهی در کمیته ناظر انتخاب شدند.

هم‌چنین درخواست اعطای امتیاز حرفه‌ای به چند نشریه بررسی شد و در نهایت با ارسال درخواست اعطای امتیاز نشریه حرفه‌ای برای نشریه «دریچه» با مدیر مسئولی پدرام فیضی به معاونت پژوهشی دانشگاه موافقت به عمل آمد.

گفتنی است ،برای کسب امتیاز نشریه حرفه‌ای، مدیران مسئول نشریات دانشجویی واجد شرایط که به‌صورت ادواری و مستمر نشریه آن‌ها منتشر و توزیع می‌شود، می‌توانند درخواست خود را به دبیرخانه کمیته ناظر بر نشریات واقع در اداره کل فرهنگی و اجتماعی ارسال کنند.

این درخواست‌ها پس از بررسی در کمیته ناظر بر نشریات، به کمیته اعطای امتیاز نشریه حرفه‌ای مستقر در معاونت پژوهشی دانشگاه با ترکیب مدیر کل برنامه‌ریزی و نظارت پژوهشی، کارشناس علم‌سنجی معاونت پژوهشی و مدیر کل فرهنگی و اجتماعی ارجاع داده خواهد شد تا نسبت به بررسی نشریات و اعطای امتیاز به آن‌ها مطابق ضوابط و دستورالعمل‌های معاونت پژوهشی اقدام شود. در این کمیته، نشریات حرفه‌ای بر اساس رعایت شاخص‌های مد نظر ارزیابی خواهند شد و بر مبنای امتیاز کسب شده، میزان امتیاز علمی آن‌ها ارتقا یا در همان سطح تمدید خواهد شد یا اینکه برای رفع اشکالات به نشریه فرصت داده می‌شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار