آخرین اخبار:
کد خبر:۸۲۱۰۶۸

امیر حیدری: بازگشایی معابر روستایی مهمترین نیاز مناطق سیل زده است

فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: نیاز مردم منطقه روستایی بخش‌های سیل‌زده چابهار مواد غذایی و بازگشایی راه‌ها و معابر روستایی است که با نفربر‌های آبی، خاکی و بالگرد‌های هوانیروز در حال انجام است.
 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، امیر سرتیپ «کیومرث حیدری» در بازدید میدانی از مناطق سیل زده روستایی نوبندیان، پلان، نگور شهرستان چابهار افزود: برابر اوامر رهبر معظم انقلاب «حفظه الله تعالی» از همان روز نخست تیپ‌های ۱۸۸، ۲۸۸ و ۳۸۸ گروه رزمی مهندسی، شبکه بهداشت و درمان و هوانیروز با حضوری پرتوان و باقدرت در منطقه حضور یافتند.

فرمانده نیروی زمینی ارتش با بیان اینکه آشپزخانه‌های سیار را در منطقه مستقر کردیم، گفت: با توجه به اینکه منازل مسکونی مردم منطقه دچار سیل شدند، اکنون نیاز مردم مواد غذایی است، با استقرار آشپزخانه سیار روزانه بالغ بر ۱۵۰۰ پورس غذای گرم طبخ و در روستا‌های حادثه دیده پخش می‌شود.

وی افزود: اکنون مهمترین اقدامات یگان‌های نیروی زمینی ارتش ارسال مواد غذایی، لوازم بهداشتی و بازگشایی راه‌ها و معابر روستایی است که با خودرو‌های تاکتیکی، نفربر‌های آبی، خاکی و بالگرد‌های هوانیروز در حال انجام است.

فرمانده نیروی زمینی ارتش با تاکید بر حضور نفربر‌های دوزیست آبی خاکی نزاجا در منطقه سیل زده گفت: با توجه به شرایط آب گرفتگی و صعب العبور بودن معابر روستایی، نفربر‌های آبی خاکی نیروی زمینی ارتش علاوه بر امداد و نجات مردم گرفتار و سیل زده، بخش وسیعی از کمک‌های مردمی و ارتش را به روستا‌های بخش نوبندان و پلان ارسال کردند.

وی تاکید کرد: به واسطه تخریب برخی از جاده‌ها و مسیر‌های روستایی، بهترین وسیله برای امداد و نجات و کمک رسانی بالگرد‌های هوانیروز است که روزانه با ۱۰ سورتی پرواز در خدمت مردم منطقه است.

تجهیزات راه‌سازی و پل‌سازی گروه مهندسی رزمی نیروی زمینی در منطقه حضور دارند

حیدری با بیان اینکه امکان راه اندازی پل‌های هجومی و بیلی در منطقه وجود ندارد، خاطرنشان کرد: تجهیزات راه‌سازی و پل سازی گروه مهندسی رزمی نیروی زمینی ارتش از همان روز اول در منطقه حضور یافتتد و امروز که از نزدیک در کنار آن‌ها بودم در حال بازگشایی راه ها، معابر روستایی و احداث پل‌های لوله‌ای هستتد تا علاوه بر هدایت آب‌ها به زمین‌های بایر ارتباط مسدود شده روستایی را برقرار سازند.

وی گفت: تمام یگان‌های ارتش و به ویژه نیروی زمینی در خدمت مردم هستند، امیدواریم خدماتی که انجام می‌دهیم معنای یک ارتش ولایی و انقلابی و به منصه ظهور رساندن ارتش فدای ملت باشد.

شایان ذکر است:بارش باران سیل‌آسا در جنوب شرق کشور که از شامگاه پنجشنبه ۱۹ دی آغاز شده بود، استان‌های سیستان و بلوچستان، کرمان و هرمزگان را تحت تاثیر قرار داده و سبب جاری شدن سیلاب در این استان‌ها شده است.

شرایط در سیستان و بلوچستان از سایر استان‌ها وخیم‌تر اعلام شده به طوری که میزان بارش‌ها در جنوب استان نسبت به سال گذشته ۲۶ برابر شده و در نتیجه سرریز شدن آب از پشت سد‌های استان را در پی داشته است.

در سیستان و بلوچستان تعداد ۵۰۰ روستا و ۱۴ شهرستان درگیر سیل هستند و ۲۰ هزار واحد مسکونی بر اثر جاری شدن سیلاب تخریب کلی و جزئی دیده است.
امدادرسانی به روستا‌های جنوب سیستان و بلوچستان تنها از طریق بالگرد و یا قایق امکان پذیر است و با وجود تلاش امدادگران، چادر، مواد غذایی بسته بندی، پتو و ملزومات پزشکی و بهداشتی از اقلام ضروری مورد نیاز مردم منطقه است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار