آخرین اخبار:
کد خبر:۸۲۱۱۲۶

برهم صالح: عراق محلی برای حمله به همسایگان نخواهد بود

رئیس جمهور عراق در کاخ السلام بغداد میزبان ایمن الصفدی وزیر خارجه اردن و هیأت همراهش بود و به تشریح موضع کشورش درباره تحولات منطقه و دنیا پرداخت.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از بغداد الیوم، برهم صالح رئیس جمهور عراق در کاخ السلام بغداد میزبان ایمن الصفدی وزیر خارجه اردن و هیأت همراهش بود.

در این دیدار رئیس جمهور عراق بر ضرورت دوری منطقه از جنگ‌ها و نزاع‌ها تاکید کرد.

صالح بر ضرورت تثبیت صلح و ثبات در منطقه و دور نگه داشتن منطقه از جنگ‌هایی که توان بشری و مادی را فرسوده می‌کند و توجه به گفتگوی جدی و شفاف برای حل بحران‌ها تاکید کرد و گفت: عراق سکویی برای حمله به همسایگان نخواهد بود و عرصه‌ای هم برای تسویه حساب‌ها نخواهد بود.

رئیس جمهور عراق افزود: عراق مایل است که نقطه تلاقی باشد و برادران و دوستان را دور هم گرد آورد، تا منافع مشترک و صلح و امنیت منطقه و دنیا تأمین شود.

از سوی دیگر وزیر خارجه اردن هم از حمایت کشورش از امنیت و ثبات عراق سخن گفت.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار